Dolfinarium Harderwijk Nederland

Dolfinarium Harderwijk Nederland

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Dolfinarium Harderwijk Nederland: het enige Dolfinarium van Nederland ligt in Harderwijk. Het is bovendien het grootste zeezoogdierenpark van Europa. In 1965 heeft Dolfinarium Harderwijk Nederland voor het eerst zijn deuren geopend voor het grote publiek. Je kan er bijvoorbeeld zeezoogdieren, vissen en lagere diersoorten bewonderen. Daarnaast zijn er ook nog een heleboel shows. Kortom een dagje naar het Dolfinarium in Harderwijk is een unieke ervaring voor jong en oud.

Dolfinarium Harderwijk Nederland

Bij het Dolfinarium worden mens en dier bij elkaar gebracht. Je ontmoet er bijvoorbeeld dolfijnen, zeehonden, zeeleeuwen, maar ook walrussen, roggen en haaien. Met hun meer dan 50 jaar ervaring zijn zij echt de specialist wat betreft de kennis van de zeezoogdieren. Tijdens een gezellig dagje uit leer jij dan ook heel wat over al deze dieren.

Bij het Dolfinarium is het zelfs mogelijk om heel dicht bij de dieren te komen. Er zijn een heleboel interactieve programma’s mogelijk. Zo kan je bijvoorbeeld in het water gaan met de dolfijnen. En je kan zelfs bij de dolfijnen gaan slapen! Er zijn tal van mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie en prijzen.

Maar binnen het Dolfinarium zijn er zelfs nog veel meer mogelijkheden, ook voor je businessuitjes. Zo kan je bijvoorbeeld ook het park afhuren voor een bedrijfsfeest of congres.

Dolfinarium Harderwijk Nederland: het adres

Het Dolfinarium in Nederland is gelegen op het volgende adres:

Dolfinarium
Postbus 9114
3840 GC Harderwijk T.
Nederland

Het park is heel goed bereikbaar met de auto, de bus en de trein.

Dolfinarium Harderwijk Nederland: tickets en prijzen

Het Dolfinarium is van 17 februari tem 28 oktober geopend. En dit van 10u tot 17u. Tijdens de zomermaanden juli & augustus is het park zelfs geopend tot 18u.

Wil jij dit ook het Dolfinarium Harderwijk bezoeken? Koop dan nu je toegangstickets online aan een voordelige prijs. Voor een overzicht van alle prijzen en tickets klik hier.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!