Doe inspiratie op bij de Fiets en Wandelbeurs!

Doe inspiratie op bij de Fiets en Wandelbeurs!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Doe inspiratie op bij de Fiets en Wandelbeurs!. Ga voordelig naar een Beurzen in Utrecht NL aan een scherpe prijs.

Doe inspiratie op bij de Fiets en Wandelbeurs!: details

Wat? Profiteer van korting en bezoek op 28-29 februari en 1 maart 2020 de Fiets en Wandelbeurs; de leukste beurs voor je actieve vakantie!

Nu aan slechts 12.00 EUR in plaats van 16.00 EUR

De Fiets en Wandelbeurs 2020

Jaarbeurs Utrecht is op 28-29 februari en 1 maart 2020 het decor voor de 16e Fiets en Wandelbeurs. Inspirerende bestemmingen, nieuwe routes, juweeltjes van arrangementen en top-outdoormateriaal: het is er allemaal te vinden. Themaland van deze editie is Duitsland.  

Is ‘duurzaamheid’ belangrijk voor je? Dan kun je dit event niet links laten liggen. Fietsers en wandelaars laten traditioneel een kleine ‘footprint’ achter, ze volbrengen hun tochten op eigen kracht. Maar ook op fiets- en wandelgebied kun je natuurlijk verder ‘vergroenen’. Op de beurs tref je tal van voorbeelden voor klimaatvriendelijke, duurzame accommodaties en vakantie-arrangementen.

Themaland Duitsland

Ook Themaland Duitsland laat zich van zijn groene kant zien en presenteert de mooiste natuurgebieden aan de andere kant van de grens. Voor fietsers en wandelaars is Duitsland al jaren een walhalla, met top-wandeltrails en prachtige fietsroutes langs rivieren. Duitse regio’s praten je graag bij over de mogelijkheden. Bovendien ligt het land ‘om de hoek’, zodat je er makkelijk op een duurzame manier naartoe kunt reizen.

Compleet aanbod

Met circa 150 lezingen en workshops, info-markten over fietsen en wandelen, bestemmingen ver weg en dichtbij en outdoormateriaal presenteert de beurs een compleet aanbod voor fietsers en wandelaars. Voor bergwandelaars en – sporters is er een apart paviljoen: Mountain Xperience. Ook zijn er activiteiten voor kinderen, een groot fietstestparcours en veel meer.

Bereikbaarheid 

De Fiets en Wandelbeurs vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De Jaarbeurs is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bezoeken. Het is mogelijk om betaald te parkeren bij de Jaarbeurs. Dit kan voor €4 per uur met een maximum van €20 per dag. Reis je met het openbaar vervoer? De Jaarbeurs ligt naast Centraal Station Utrecht en is dus makkelijk te bereiken per trein of bus. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en voor de actuele vertrektijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Fiets en Wandelbeurs

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Beurzen voor een Beurzen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!