DierenPark Amersfoort entreeticket ActievandeDag.nl

DierenPark Amersfoort entreeticket ActievandeDag.nl

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

DierenPark Amersfoort entreeticket bij ActievandeDag.nl. Bied mee voor een voordelig Dierentuinen & pretparken in een  aan een voordelige prijs.

DierenPark Amersfoort entreeticket: details

Wat krijg je?

  • Entreeticket DierenPark Amersfoort

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Geldigheid: eenmalig geldig op de door jou gekozen tijd en datum t/m uiterlijk 8 januari 2023.
  • Reserveren: reserveer jouw datum en tijdslot na aankoop. Hoe eerder je reserveert, hoe groter de kans dat jouw favoriete datum en tijdslot nog beschikbaar zijn. 
  • E-ticket: na betalen, kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
  • Toegang: neem je e-ticket(s) mee naar DierenPark Amersfoort. Je e-ticket kan ook gescand worden vanaf je smartphone of tablet.
  • Kindertickets: kinderen t/m 2 jaar kunnen gratis naar binnen. Het is wel verplicht een kaartje hiervoor te reserveren via de website van DierenPark Amersfoort.
  • Mindervaliden: het dierenpark is rolstoeltoegankelijk.
  • Huisdieren: honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.
  • Parkeren: € 9,50 per dag per auto.
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

DierenPark Amersfoort

In DierenPark Amersfoort klauter je onder, boven en tussen de dieren. Hier hoef je niet netjes over de bezoekerspaden te lopen. Glij langs de hyena’s, vaar tussen de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder de grond. Je steekt wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je gezicht!

Klim samen met de brilberen naar hoge boomtoppen, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s en bezoek de reusachtige olifantenfamilie. Via een mysterieuze leeuwenkerker kom je bij de koning van de dieren. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen en duik je op tussen de prairiehondjes.

In het park lijkt het alsof je midden tussen de dieren staat. Zo sta je zomaar op een neuslengte afstand van de tijger, hangt er een luiaard boven je hoofd in een donkere jungle en komt een grote gier je tegemoet vliegen. Beleef met je papa, mama, opa, oma en vriendjes onvergetelijke ontmoetingen met onze dierbewoners terwijl je lekker ravot. 

Wat wordt er geveild? Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Bieden kan al vanaf 16.50 EUR

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope  voor een Dierentuinen & pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!