Deluxe ballonvaart van 1 tot 1,5 uur incl. champagne

Deluxe ballonvaart van 1 tot 1,5 uur incl. champagne

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Deluxe ballonvaart van 1 tot 1,5 uur incl. champagne. Ga voordelig naar een Uitstapjes in aan een scherpe prijs.

Deluxe ballonvaart van 1 tot 1,5 uur incl. champagne: details

Wat? Geniet van een Deluxe ballonvaart, inclusief champagne met [korting] korting. Geldig t/m 3 oktober 2021. Keuze uit 30 opstaplocaties in Nederland.

Nu aan slechts 169.00 EUR in plaats van 320.00 EUR

Een heteluchtballonvaart is een unieke belevenis. Rustig zwevend door de lucht heb je een fantastisch zicht op het landschap, of op het dorp of de stad waar je woont. Af en toe hoor je de brander, maar als die uit staat dan is het heerlijk rustig boven in de lucht. Je maakt niet alleen een ballonvaart, maar je wordt ook betrokken bij de opbouw en het inpakken van de ballon. Na afloop krijg je een drankje en een certificaat als herinnering aan een mooie ballonvaart.

In principe kan er een heel jaar gevaren worden. Uiteraard moeten de weersomstandigheden dit wel toelaten. Het is belangrijk dat het niet regent en niet te hard waait. Het kan daarom zijn dat jouw geplande ballonvaart uitgesteld moet worden, omdat de weersomstandigheden op het afgesproken moment niet gunstig zijn. In de zomer wordt er tot twee uur na zonsopkomst en twee uur voor zonsondergang gevaren. In de winter wordt er overdag ook gevaren. 

Bekijk hier alle opstaplocaties en beschikbare data: 

Weetjes Ballonvaart 

  • Wist je dat je in een luchtballon geen hoogtevrees heeft? Dat komt omdat het in de ballon zelf windstil is en omdat je geen contact hebt met de grond. 
  • Wist je dat de luchtballon één van de veiligste vervoermiddelen van Nederland en België is?
  • Wist je dat een ballon niet vliegt, maar vaart? De vaak gebruikte term ballonvlucht is daarom eigenlijk niet terecht. Een ballon vaart op de wind, daarom spreekt men vooral over ballon varen.

Kijk voor meer informatie op de website van Ballondeluxe.nl.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!