De lumineuze nachten van Kasteel de Haar

De lumineuze nachten van Kasteel de Haar

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

De lumineuze nachten van Kasteel de Haar. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Haarzuilens NL aan een scherpe prijs.

De lumineuze nachten van Kasteel de Haar: details

Wat? De lumineuze nachten van Kasteel de Haar met [korting] korting. Geldig van 17 december t/m 9 januari 2022. Gratis toegang voor kinderen t/m 4 jaar .

Nu aan slechts 12.50 EUR in plaats van 19.00 EUR

Pssst. Sprookjeskasteel De Haar in Utrecht komt tijdens de kerstvakantie op magische wijze tot leven. ‘De Lumineuze Nachten van Kasteel de Haar’ is een spectaculair en uniek winterevenement voor het hele gezin! Bewegende torens, pratende bomen? Je houdt je adem in en kijkt je ogen uit…

De kasteeltuinen in Haarzuilens vormen overdag al een oase van natuurschoon, maar deze winter is die schoonheid slechts schijn. Zodra de avond valt en de maan tevoorschijn komt, verandert het park namelijk in een grote belevenis. Het is ongelooflijk, maar waar. Tijdens een 2,5 kilometer lange wandeling rond het kasteel worden bezoekers, onder het genot van warme choco en wijn, meegenomen in een fascinerende vertelling met indrukwekkende projecties. Je wordt honderd jaar mee teruggenomen in de tijd voor de viering van het kerstfeest op het kasteel. Verder zie je hoe De Haar eens door brand werd verwoest en herrees als grootste kasteel van Nederland, compleet met een prachtige landgoed. En je bent deze avond trouwens niet alleen, want de grootste sterren van het witte doek vieren kerst op het kasteel.

Is dat niet Coco Chanel naast Sofia Loren? En wat hebben Brigitte Bardot en Roger Moore vanavond te bespreken? Ahum, mesdames et messieurs, president Georges Pompidous vraagt even om uw aandacht… Dit adembenemend schouwspel maakt een sprookjesachtige winteravond om nooit meer te vergeten, ook voor kinderen! Zij zullen het kerstfeest met open mond aanschouwen. Of is dat misschien vanwege die heerlijke winterse lekkernijen?

Betoverende projectie

‘De Lumineuze Nachten van Kasteel de Haar’ wordt geproduceerd door Urban Mapping uit België. Deze createurs bieden als geen ander indrukwekkende architecturale mapping-projecten, zoals lichtshows, sfeercreatie, audiovisuele stadswandelingen en festivals in vele landen.
Voor de realisatie van dit project in Haarzuilens (Utrecht) maakt Urban Mapping gebruik van een vloot van meer dan honderd geklimatiseerde projectoren die elk via een centrale server aangestuurd worden. Met deze techniek kan het complete kasteel in een avondvullende en sprookjesachtige projectieshow worden gevangen. Het geluid zal de vertelling minstens zo indrukwekkend maken. Om iedere bezoeker te verzekeren van een kwalitatieve beleving, is het evenement verspreid over drie weken: 17 december tot en met 9 januari. Daarbij kun je iedere avond kiezen voor een vroege of late wandeling, variërend van 16:30 tot 21:30 uur. Op deze manier zijn de publieksstromen te reguleren en kan een covid-proof evenement worden aangeboden.

Aanvang

Variërend vanaf 16:30 tot 21:30 uur (park sluit om 23:00 uur).

Bereikbaarheid

Parkeren kan je op het parkeerterrein tegenover de ingang van Kasteel de Haar. In de directe omgeving geldt een parkeerverbod waar door de politie streng op wordt toegezien. Bestel voor 8 euro je parkeerticket tijdens het aankopen van je toegangsticket. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Kasteel de Haar.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!