Dagticket Montana Snowcenter, inclusief materiaalhuur

Dagticket Montana Snowcenter, inclusief materiaalhuur

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Dagticket Montana Snowcenter, inclusief materiaalhuur. Ga voordelig naar een Sport en spel in Westerhoven aan een scherpe prijs.

Dagticket Montana Snowcenter, inclusief materiaalhuur: details

Wat? Skiën of snowboarden bij Montana Snowcenter in Westerhoven met [korting] korting. Inclusief materiaal. Geldig t/m 30 september 2022.

Nu aan slechts 25.00 EUR in plaats van 33.50 EUR

Montana Snowcenter is een indoor skihal gelegen in Valkenswaard. In Montana Snowcenter kun je het hele jaar door skiën op echte sneeuw. Dankzij de ligging van Montana Snowcenter, ten zuiden van Eindhoven, is het gemakkelijk bereikbaar vanuit België. De baan bestaat uit een kleine en grote helling. Op de grote piste is het mogelijk om vrij te skiën en voor beginners is er een kleine piste waar voornamelijk skilessen/snowboardlessen worden gegeven.

Binnen Montana Snowcenter zijn een aantal faciliteiten te vinden. Natuurlijk zijn er de pistes met echte sneeuw waarop gedurende het gehele jaar geskied en gesnowboard kan worden. Daarnaast is er ook een café-restaurant waar je heerlijk kunt lunchen of dineren dit natuurlijk met uitzicht op de besneeuwde pistes. 

Op de begane grond bevindt zich de receptie en skiverhuur. Je kunt daar terecht voor een skipas en natuurlijk alle informatie die je nodig hebt. Bij de skiverhuur kun je ski- en snowboardmateriaal huren. Dit materiaal wordt regelmatig vervangen, dus je hebt altijd perfect materiaal. Ook een wintersport shop ontbreekt niet. In de winkel van Gunneman Snowsports vind je een uitgebreide winter collectie. 

Lees hier alle pisteregels en huisregels. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!