Dagje Londen via Slangen Reizen

Dagje Londen via Slangen Reizen

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Dagje Londen via Slangen Reizen. Ga voordelig naar een Stedentrips in Londen NL aan een scherpe prijs.

Dagje Londen via Slangen Reizen: details

Wat? Maak een dagtocht in luxe touringcar naar Londen met Slangen Reizen met [korting] korting. Inclusief stadstour. Meerdere opstapplaatsen beschikbaar.

Nu aan slechts 99.50 EUR in plaats van 114.95 EUR

Londen is de mooie hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en alleen om deze reden al een bezoek waard. De typerende zwarte taxi’s, de wereldberoemde dubbeldekkers, de rode telefooncellen langs de weg en de gezellige Engelse pubs zijn typerend voor Londen en vormen de sfeer in deze wereldstad. Deze prachtige stad biedt veel uitgebreide winkelmogelijkheden en telt meer dan 30.000 winkels waar shopliefhebbers hun hart kunnen ophalen. De mooiste winkelstraten van London zijn Oxford Street, Regent Street en Bond Street. Vergeet daarnaast ook niet een bezoek te brengen aan Harrods, het meest indrukwekkende warenhuis van Londen.

Naast de talloze winkelmogelijkheden bevinden zich in de stad verschillende leuke wijkjes, historische bezienswaardigheden en schitterende parken. Breng onder meer een bezoek aan de Big Ben, maak een wandeling over de Tower Bridge en bekijk de mooiste kerk van Londen; de Westminster Abbey. Proef de lekkerste hapjes op de Borough Market, de oudste en de bekendste streetfood market van Londen.  Een andere indrukwekkende must see in de stad is Buckingham Palace met de daarbij behorende wisseling van de wacht. Leuk om te zien is ook Piccadilly Circus dat ook wel het Times square van Londen wordt genoemd. Op dit bekende plein is het altijd gezellig druk en ziet u overal enorme reclameborden met neonverlichting.

Programma

In de avond/nacht vóór de door jou geboekte aankomstdatum zal de reis naar Londen van start gaan. Je vertrekt richting Calais of Duinkerken waarna je via de Eurotunnel of per ferry in Engeland arriveert. In Engeland aangekomen rijd je per luxe touringcar naar de stad Londen.

Bij aankomst in de stad start je met een korte stadstour langs verschillende bekende bezienswaardigheden. Zo rijd je onder andere langs; de London Eye, de Tower Bridge, Buckingham Palace, de Big Ben, Westminster Abbey, Piccadilly Circus en Trafalgar square (de geplande stadstour is onder voorbehoud in verband met de rij- en rusttijdenwet). Na de stadstour zal de chauffeur je afzetten op Victoria Embankment. Vanuit hier begint jouw vrije tijd (minimaal 9 uur) en kun je Londen op eigen gelegenheid verkennen. Tevens heb je de mogelijkheid om een boottocht over de prachtige rivier de Thames te maken. Deze boottocht kun je optioneel bijboeken. In de avond begin je aan de terugreis waarna je in de vroege ochtend zal terugkeren op de door jou geboekte opstapplaats.

Let op: Je bent in Londen op de datum die je boekt, je vertrekt in de avond/nacht ervoor!

Een geldig legitimatiebewijs is verplicht. Er zal worden gevraagd om het documentnummer en de vervaldatum van iedereen binnen een reservering.

Inclusief

  • Korte stadstour (onder voorbehoud)
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Overtocht per ferry/Eurotunnel

Exclusief

  • Reis- annuleringsverzekering
  • Entreegelden
  • Overige Verzorging

 Kijk voor meer informatie op de website van Slangen Reizen. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Stedentrips voor een Stedentrips. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!