Dagentree Saunatopia, inclusief drankje en goodiebag

Dagentree Saunatopia, inclusief drankje en goodiebag

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Dagentree Saunatopia, inclusief drankje en goodiebag. Ga voordelig naar een Sauna’s in Edegem BE aan een scherpe prijs.

Dagentree Saunatopia, inclusief drankje en goodiebag: details

Wat? Dagentree Saunatopia, inclusief drankje en goodiebag met [korting] korting. 2 maanden geldig. Toegankelijk vanaf 12 jaar. Elke dinsdag badkledingdag.

Nu aan slechts 39.50 EUR in plaats van 60.80 EUR

Kom helemaal tot rust met een speciaal arrangement bij Saunatopia in Antwerpen. Saunatopia is een kuuroord waar je maar liefst de gehele dag gebruik mag maken van de 5.500 m² aan wellness- en saunafaciliteiten die dit wellnessparadijs rijk is. Je wordt gastvrij verwelkomd en voorzien van een set handdoeken en badjas én je ontvangt bij aankomst een belevingspakket (t.w.v. €14,90) met leuke extra’s die je eventueel direct tijdens je bezoek kunt gebruiken. Tussendoor geniet je van een lekker glaasje bubbels of verse ijsthee, te bestellen op het moment dat jij het wenst. 

Er zijn tal van sauna’s, stoombaden en verwarmde binnen- en buitenbaden aanwezig, dus je begeeft je hier op een plek waar je, zonder prikkels van buitenaf, even helemaal tot jezelf kan komen. Geniet van een dagje spa en wellness in Antwerpen en ontdek wat rust en ontspanning met je doet!

Bereikbaarheid

Je kunt gratis parkeren bij Saunatopia. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Saunatopia. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sauna’s voor een Sauna’s. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!