Dagentree Centre du Lac

Dagentree Centre du Lac

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Dagentree Centre du Lac. Ga voordelig naar een Sauna’s in Pijnacker aan een scherpe prijs.

Dagentree Centre du Lac: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. 4 maanden geldig. Op maandag damesdag. Minimale leeftijd: 12 jaar. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 26.95 EUR in plaats van 34.50 EUR

Een bezoek aan Centre du Lac is een zintuiglijke beleving. Met maar liefst 8 verschillende soorten sauna’s stap je van de ene ervaring in de andere ervaring. De sauna’s hebben één ding gemeen: na afloop voel je je een heel ander mens. Tussen de saunarondes door kun je heerlijk ontspannen in maar liefst 6 verschillende baden. Je kunt de baden ook gebruiken om jouw saunaronde te beginnen of om juist goed af te koelen. De baden variëren in temperatuur tussen de 18 en 38 graden Celsius.

Om de lichaamstemperatuur tijdens een saunabezoek niet te laten stijgen, openen de huidporiën en vindt vaatverwijding plaats. Een versnelde doorbloeding is het gevolg. Ook komen zweetkliertjes in werking. Door transparantie ‘reinigt’ het lichaam zich. Transpiratievocht onttrekt zich aan het bloed en zo worden andere afvalstoffen afgedreven. Ook daalt de bloeddruk. Een voordeel van het temperatuurverschil binnen en buiten de sauna is de herhaalde verwijding van de bloedvaatjes.

Deze training van het lichaam maakt je minder gevoelig voor temperatuurverschillen, ook in het dagelijks leven. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Tal van wetenschappelijke studies onderstrepen het positieve effect van de sauna op het lichaam.

Damesdag

Iedere maandag is het damesdag. Alle saunadagen zijn ongekleed, dus badkleding is ook op maandag tijdens damesdag niet toegestaan. 

Bereikbaarheid

Het sauna en beautycentrum is gelegen in Pijnacker in de nabijheid van de grote steden Zoetermeer, Rotterdam, Delft en Den Haag. Je kunt bij Centre du Lac gratis parkeren op de naastgelegen parkeerplaats. Tevens is er een elektrisch oplaadpunt aanwezig voor elektrische auto’s. Centre du Lac is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Op 1 minuut loopafstand bevindt zich bushalte ‘Meersma’ Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Centre du Lac.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sauna’s voor een Sauna’s. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!