Combiticket Madame Tussauds + The Amsterdam Dungeon

Combiticket Madame Tussauds + The Amsterdam Dungeon

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Combiticket Madame Tussauds + The Amsterdam Dungeon. Ga voordelig naar een Museum in aan een scherpe prijs.

Combiticket Madame Tussauds + The Amsterdam Dungeon: details

Wat? Profiteer nu van korting met het combiticket voor Madame Tussauds en The Amsterdam Dungeon. Beleef een te gekke dag in onze hoofdstad!

Nu aan slechts 29.00 EUR in plaats van 48.50 EUR

Madame Tussauds 

Een bezoekje aan Amsterdam is niet compleet zonder Madame Tussauds te hebben bezocht.  In dit wassenbeeldenmuseum vind je wassenbeelden van je grootste helden, populaire artiesten, bekende dj’s, modellen en de grootste sporters. Ontdek de verhalen achter de beroemdheden en maak een selfie met Justin Bieber of zing mee met Adele. Madame Tussauds is leuke en interactieve ervaring voor jong en oud. 

The Amsterdam Dungeon 

Beleef 11 shows, 10 acteurs en 500 jaar duistere geschiedenis bij de unieke en spannende attractie The Amsterdam Dungeon. Het avontuur start in de middeleeuwse lift, waarna je afdaalt in het hart van The Amsterdam Dungeon. Waargebeurde verhalen komen hier tot leven.. Durf jij het aan? 

Bereikbaarheid

Madame Tussauds is gevestigd op de Dam in het centrum van Amsterdam. Vanaf Amsterdam Centraal loop je in ongeveer 10 minuten naar het museum. Reis je met de auto? In de buurt zijn verschillende parkeergelegenheden te vinden. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is de Bijenkorf garage. Plan je reis via Google Maps

The Amsterdam Dungeon is vanaf Amsterdam Centraal Station gemakkelijk te bereiken. The Amsterdam Dungeon is namelijk gevestigd op het Rokin, het hart van Amsterdam. Het ligt om de hoek van de Dam, de Kalverstraat, het Rembrandtplein en het Centraal Station. Reis je met de auto? Plan je reis via Google Maps

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!