Cocktail & Genever Experience House of Bols + cocktail

Cocktail & Genever Experience House of Bols + cocktail

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Cocktail & Genever Experience House of Bols + cocktail. Ga voordelig naar een Museum in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Cocktail & Genever Experience House of Bols + cocktail: details

Wat? Koop je tickets voor House of Bols Experience met [korting] korting. Inclusief één cocktail. Geldig t/m 21 augustus 2023. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 12.50 EUR in plaats van 17.50 EUR

Ontdek de smaak van Amsterdam. House of Bols neemt je mee op een spectaculaire multi-zintuiglijke en unieke reis door de ‘World of Cocktails’. In de ‘Art of Flavour’, ‘Hall of Taste’, Extraction Room’ en ‘Genever Room’ worden alle zintuigen geprikkeld en ontdek je de geheimen van alle 42 Bols likeuren en Bols Genevers. Als winnaar van de Dutch Design Award for Best Exhibition & Experience bewijst House of Bols dat erfgoed en geschiedenis perfect samengaan met innovatie en hedendaags design.

Een bezoek aan de House of Bols Cocktail & Genever Experience op het Museumplein in Amsterdam is een uniek avontuur en een onvergetelijke interactieve ervaring van de glamoureuze wereld van cocktails, likeuren, bartending en jenever. Kom alles te weten over Lucas Bols, het oudste gedistilleerde merk ter wereld sinds 1575. De Bols-likeuren en genevers worden aan het einde van de tour gemixt tot smaakvolle cocktails.

Interactieve rondleiding

Om een bezoek nog aantrekkelijker te maken, wordt een gratis interactieve audiogids in het Engels, Nederlands, Frans, Duits en Spaans uitgegeven. De tour eindigt in de revolutionaire Mirror Bar, waar bartenders Bols-cocktails shaken op basis van uw eigen smaakvoorkeuren. Degenen die de kunst van flair bartending willen leren (denk aan Tom Cruise in ‘Cocktail’) kunnen dat doen in de magische Flair Booth. De grote Do It Yourself Bar nodigt je uit om onder begeleiding van een van de bartenders jouw eigen cocktail te creëren.

Bereikbaarheid

House of Bols is gevestigd in Amsterdam. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan midden in het centrum direct naast Amsterdam Centraal bij Parking Centrum Oosterdok. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je hier slechts €20. 

Kijk voor meer informatie op de website van House of Bols.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!