Circus Hollandia: Deventer en Breda

Circus Hollandia: Deventer en Breda

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Circus Hollandia: Deventer en Breda. Ga voordelig naar een Circussen in aan een scherpe prijs.

Circus Hollandia: Deventer en Breda: details

Wat? Koop je tickets voor Nationaal Circus Hollandia met [korting] korting. Te bezoeken in Deventer en Breda. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 23.75 EUR in plaats van 36.50 EUR

Neem een bezoek aan Nationaal Circus Hollandia! Een spectaculaire en boeiende circusshow met een scala aan nationale & internationale artiesten! Naast deze grote sensaties wordt het programma natuurlijk opgeluisterd door de kapriolen van doldwaze clowns, waaronder niemand minder dan clown Milko en zorgen zij voor een lach op ieders gezicht. Bovendien zorgt het showballet voor een aaneenschakeling van verschillende acts en optredens.

Zijn we niet allemaal kinderen van alle leeftijden? Want wie kent nu niet de geur van zaagsel en dieren, de verwondering en verbeelding bij de komst van het reizende circusdorp en de betovering en ontroering tijdens de voorstelling. De spanning, sensatie, dynamiek en romantiek is met niets te vergelijken. Stap dus uit de dagelijkse sleur, vergeet even alle beslommeringen en kom naar het circus! Onder het tentzeil is het aangenaam vertoeven, alles is sfeervol aangekleed en buiten, rondom de grote chapiteau, zorgen de honderden lampjes voor een feestelijke uitstraling. Pure circuskunst & cultuur én weer van Nederlandse bodem.

De 2½ uur durende show (incl. pauze) wordt gepresenteerd in de grote 4-mast theaterkoepeltent met maar liefst bijna 1000 zitplaatsen. Als spreekstalmeester leidt Atze Lubach je op gepaste en enthousiaste wijze door de voorstelling. Uiteraard is het tentencomplex aangenaam verwarmd tijdens de show en zorgt de horeca in de foyertent voor een uitgebreid assortiment aan warme en gekoelde dranken dan wel zoete of hartige versnaperingen voor tijdens de voorstelling en in de pauze.

Startdata

  • Deventer is te zien op 4, 5, 6, 9, 11, 12 en 13 november 2022
  • Breda is te zien van 18 november 2022 t/m 27 november 2022

PROGRAMMA Circus Hollandia 2022

Clown Milko

Hij is  Nederlands bekendste clown. Voormalig directeur van Circus Herman Renz. Wie kent ‘m niet deze publiekslieveling? Milko wordt bijgestaan door komiek ‘Mister Bill’ (Daniel Ligthart).

‘Angels Inc.’  – illusies

Een groep van vier mooie meiden in schitterende kostuums welke spectaculaire illusies presenteren. Ze namen deel aan Britains Got Talent 2019 en schitterden afgelopen winter in het kerstcircus van Keulen.

John Taylor  – levende kanonskogel

Direct uit Las Vegas en zeer spectaculair is de levende kanonskogel John Taylor. Met een enorme knal wordt hij tientallen meters via de nok van de tent door de lucht geschoten.

Duo Kira – parterre acrobatiek

Het Nederlandse ‘Duo Kira’ brengt sierlijke acrobatiek met veel kracht en souplesse.

Mustafa Danquir Troupe – Hoogdraad

Hoog in de nok van de tent op het hoge draad zien we de ‘Mustafa Danquir Troupe’. Zij maken bloedstollende sprongen en pyramides en zorgen voor angstzweet in jouw handen.

Mustafa Danquir Troupe – Rad des doods

Een groot ronddraaiend rad waarop de mannen halsbrekende toeren uithalen.

Daniel Doornkamp – jongleur

De Nederlands jongleur Daniel Doornkamp sleepte met zijn razendsnelle act meerdere internationale prijzen in de wacht.

Jenny Angelo – papagaaiendressuur

En natuurlijk horen ook dieren in het nieuwe Nationale Circus Hollandia. Prachtige papagaaien van de Italiaan Alessio worden gepresenteerd door Jenny Angelo. De vogels vliegen in vrije vlucht op snelheid door de tent, rakelings over het publiek

Jenny Angelo – hula hoop

Deze Italiaanse beauty laat de hoepels gracieus om haar lichaam draaien. Charme en elegantie in de circuspiste

Bubbels – de olifant mascotte

Net zoals in de vijf kerstcircusproducties van NederlandseKerstcircussen.nl zal de circusmascotte én publiekslieveling olifant ‘Bubbels’ acte de présence geven

King Kong – mega gorilla

Als klap op de vuurpijl komt de reusachtige gorilla ‘King Kong’ het circus met een bezoekje vereren.

Atze Lubach – spreekstalmeester

Als spreekstalmeester leidt Atze Lubach je op gepaste en enthousiaste wijze door de voorstelling.

Kijk voor meer informatie op de website van Nationaal Circus Hollandia.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Circussen voor een Circussen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!