Bubbelfoot + Baby Foot of Lasershock bij Kickcity

Bubbelfoot + Baby Foot of Lasershock bij Kickcity

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Bubbelfoot + Baby Foot of Lasershock bij Kickcity. Ga voordelig naar een Sport en spel in Genk BE aan een scherpe prijs.

Bubbelfoot + Baby Foot of Lasershock bij Kickcity: details

Wat? Bubbelfoot + Baby Foot of Laserschock bij Kickcity in Genk in Belgi√ę met [korting] korting. Geldig t/m 30 april 2022. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 17.00 EUR in plaats van 30.00 EUR

Speel samen met je vrienden of familie een uitdagend potje Bubble Foot, Baby Foot of Lasertag! 

Bubble Foot 

Bubble foot is een beetje zoals zaalvoetbal, maar een stuk leuker! Je speelt in een opblaasbare bol die het spel een stuk uitdagender maakt en je ook beschermd bij het botsen. Want anders dan bij zaalvoetbal is contact, botsen en duwen toegelaten en zelf sterk aangeraden. Voor kinderen zijn aangepaste maten beschikbaar.

Belangrijk
Tijdens een Bubble Foot sessie is een lange broek vereist om knieblessures te voorkomen. Het dragen van voetbalschoenen tijdens Bubble Foot is daarnaast verboden.

Baby Foot

Baby foot, of menselijke/levende tafelvoetbal, wordt gespeeld met twee teams van 3 tot 7 spelers. Net als bij het klassieke tafelvoetbal heb je als speler een vaste plaats op het terrein. Werk samen met de spelers op je lijn om het ideale schot richting doel te zetten. Baby Foot is een ideale activiteit voor teambuilding. Teamgeest, communicatie en vertrouwen zijn sleutelwoorden om je team te laten scoren.

Lasershock

Wie zei dat lasergamen in de eerste plaats voor kinderen is? Bij Kickcity is het voor alle leeftijden dankzij een extra stap: de introductie van een veilige shock-functie, die bij geen enkele andere tag te vinden is. Lasershock is de perfecte combinatie van opwindend plezier en klassieke angst, maar zonder blauwe plekken! Volg altijd de aanwijzigingen van de coach. Kickcity zorgt voor professionele begeleiding en tips voor een spannend avontuur 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Kickcity.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!