Brisamar Suites Spanje

Brisamar Suites Spanje

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Brisamar Suites Spanje in de regio van Catalonie. Verblijf in een hotel vlakbij een pretpark. Geniet tijdens deze Autovakantie|Vakantie in Spanje van een uitstap naar een pretpark gecombineerd met één of meerdere overnachting. Overnacht in hotel Brisamar Suites Spanje aan een voordelige prijs.

Brisamar Suites Spanje: meer details

Accommodatie: hotel

Ligging: Coma-Ruga Catalonie Spanje

Sterren: 3
Rating: 9

Omschrijving: In het centrum van Coma-Ruga ligt het mooie Brisamar Suites. Direct aan het strand en met genoeg restaurantjes en barretjes dichtbij kan jij je hier de hele vakantie goed vermaken. Leer zeilen in het tegenovergelegen jachtclub of geniet gewoon van een lekker dagje strand. Mocht je opzoek zijn naar wat meer actie, geen probleem, de kartbaan vind je op 3 km van het hotel. Liever over de kop in de achtbaan? Dan mag een bezoek aan PortAventura Park niet ontbreken! Dit pretpark ligt op slechts 35 km van het hotel.

Extra’s: Gerenoveerde kamers

Richtprijs vanaf 238.00 EUR

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Op zoek naar meer goedkope hotels dichtbij een pretpark. Kijk dan zeker en vast verder op onze website.


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!