Brand Bier Beleving bij Brand Bierbrouwerij in Wijlre

Brand Bier Beleving bij Brand Bierbrouwerij in Wijlre

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Brand Bier Beleving bij Brand Bierbrouwerij in Wijlre. Ga voordelig naar een Museum in Wijlre NL aan een scherpe prijs.

Brand Bier Beleving bij Brand Bierbrouwerij in Wijlre: details

Wat? Entree Brand Museum + bierproeverij bij Brand Proeflokaal met [korting] korting. Geldig t/m 22 april 2022. Gratis t/m 6 jaar.

Nu aan slechts 9.95 EUR in plaats van 14.95 EUR

Laat je onderdompelen in de wereld van Brand bij de Brand Bierbrouwerij. Ontdek de oudste brouwerij van Nederland (sinds 1340) en maak kennis met de eeuwenoude geschiedenis van het bier waar Limburg trots op is. Wist je dat Brand Pilsener voor het tweede jaar op rij verkozen is tot beste pils van Nederland? Beleef hoe Brand nog elke dag met passie en liefde voor het vak wordt gebrouwen en leer alles over het brouwproces. De Brand Bier Beleving start én eindigt in het BrandProeflokaal. Dé plek waar het Brand-DNA het beste tot z’n recht komt. Waar je de échte Limburgse gastvrijheid van Brand zelf kunt ervaren en waar je alle Brand bieren het beste kunt proeven. Proost op ’t goeie leven! 

Het arrangement bestaat uit een glas Brand Pilsener, bezoek aan het Brand Museum en proeverij van 3 Brand Speciaal bieren in het Brand Proeflokaal. 

Bereikbaarheid

Parkeren (ook voor groepen per touringcar) kan bij het Van Wachtendockplein. Gelegen op slechts 5 minuten loopafstand van de Brand Bierbrouwerij. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Brand. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!