Boulderen bij The Climbing Corner in Heerlen

Boulderen bij The Climbing Corner in Heerlen

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Boulderen bij The Climbing Corner in Heerlen. Ga voordelig naar een Sport en spel in Heerlen NL aan een scherpe prijs.

Boulderen bij The Climbing Corner in Heerlen: details

Wat? Zin in een avontuurlijke dag? Ga gezellig klimmen bij The Climbing Corner in Heerlen met [korting] korting. Geldig t/m 11 juni 2023.

Nu aan slechts 8.00 EUR in plaats van 11.50 EUR

Indoor Boulder Centrum is voor iedereen. Het is simpel: fit worden door te klimmen en plezier te hebben, ongeacht leeftijd, vorm of ervaring. The Climbing Corner biedt meer dan 520 m2 oppervlakte en 120 verschillende boulder ‘problemen’, voor zowel beginners als professionals. Speciale uitrusting of eerdere ervaring is niet nodig.

Eerste keer

Boulderen is het oplossen van fysieke problemen; hoe je je lichaam van het begin van het boulder ‘probleem’ naar de top van de muur kunt krijgen met alleen één kleur klimgrepen! Makkelijk genoeg om te beginnen, maar iets dat een leven lang duurt om het onder de knie te krijgen. Onze 180 boulder ‘problemen’ zijn verdeeld over 6 moeilijkheidsgraden en zullen regelmatig veranderen, zodat er altijd iets nieuws en leuks is om aan te pakken.  

Boulderen is een enorm toegankelijke sport. In tegenstelling tot andere vormen van klimmen, zijn er geen touwen nodig en heb je alleen een paar klimschoenen en een korte introductie nodig om te beginnen. Gelukkig ben je nooit te ver van de grond die bedekt is met dikke schuimmatten. Zonder harnas en touw betekent dit ook dat het een veel goedkopere manier is om te beginnen met klimmen.

Kinderen

Klimmen stelt kinderen in staat zichzelf uit te dagen tegen de klim en hun eigen kunnen.  Het bouwt hand-oogcoördinatie, balans, fysieke ontwikkeling, wiskundige probleemoplossing, behendigheid en geduld op. Bij The Climbing Corner kunnen kinderen van 7 – 12 jaar klimmen onder toezicht van een volwassene of als onderdeel van de klimschool, en vanaf 13 jaar zonder toezicht!

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van The Climbing Corner.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!