Boudewijn Seapark Brugge

Boudewijn Seapark Brugge

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Boudewijn Seapark is een pretpark vlakbij Brugge. Dit thema park is zowel een dieren- als attractiepark. In het outdoor attractiepark telt dit pretpark maar liefst 21 attracties. De indoorspeeltuin, Bobo’s Indoor heeft er 12. Maar het Boudewijn Seapark Brugge heeft naast de vele attracties ook nog een Dolfinarium, dierenpark. Tijdens de winterperiode is er bovendien ook nog een ijspiste.

Boudewijn Seapark Brugge

Bij Boudewijn Seapark in Brugge heb je alle ingrediënten voor een dol fijne dag door te brengen. Er zijn verschillende types van attracties. Zo is er voor ieder wat wils. Hou je van spanning en avontuur? Dan is de Springride misschien iets voor jou? Hou je het liever iets rustiger? Rij dan met de oldtimers. Hou je daarentegen van waterattracties? Ook dan is de waterglijbaan iets voor jou.

Valt het weer wat tegen, of ook tijdens de winterperiode kan je altijd terecht bij Bobo’s Indoor. Dit grote indoor speeldorp is 2.500 m² groot. Kinderen kunnen er springen, glijden en klauteren. Er is zelfs een mega groot ballenbad. En ook Bobo’s Toren moet je zeker geprobeerd hebben. Op de kinderboerderij kan je de boerderijdieren ontmoeten en knuffelen.

Wat dacht je van een ontmoeting met dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden? Er zijn programma’s die je kan boeken om een dolfijn te ontmoeten. Je kan mee in het water, of je kan er mee op de foto. Daarnaast zijn er ook heel wat shows waarin je dolfijnen, zeehonden en zeeleeuwen kan bewonderen.

Tijdens de winterperiode is de ijspiste open. Deze overdekte piste is 30 x 60 meter.

Boudewijn Seapark Brugge: het adres

Het adres van Boudewijn Seapark is:
Boudewijn Seapark
Alfons de Baeckestraat 12
8200 Brugge (Sint-Michiels)
België
Het park is vlot bereikbaar met de auto, de bus, maar ook met de trein.

Boudewijn Seapark Brugge: tarieven en tickets

Voor meer informatie over tickets en tarieven, klik hier.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Pretparkticketskorting heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!