BLUE Wellnessresort Sittard in het Zuid-Limburgse Heuvelland

BLUE Wellnessresort Sittard in het Zuid-Limburgse Heuvelland

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

BLUE Wellnessresort Sittard in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Ga voordelig naar een Sauna’s in Sittard NL aan een scherpe prijs.

BLUE Wellnessresort Sittard in het Zuid-Limburgse Heuvelland: details

Wat? Profiteer van korting en geniet In het Zuid-Limburgse Heuvelland van het mooiste wellness- en beautycomplex van Limburg; Blue Wellnessresort Sittard.

Nu aan slechts 14.95 EUR in plaats van 32.50 EUR

BLUE Wellnessresort Sittard

Wil je ook eens genieten van een dagje wellness? In het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt het mooiste wellness- en beautycomplex van Limburg; Wellnessresort Sittard. Een verrassend en luxueus beauty- en wellnessresort waar zich alle elementen bevinden voor een heerlijk dagje ontspanning. Geniet van verschillende sauna’s, luxe baden, heerlijke horeca, hammam en de mooiste relaxruimtes!

Belevenisprogramma

Tijdens de saunadag word je extra in de watten gelegd door het belevenisprogramma. Je kunt gebruik maken van een opgieting. Tijdens deze opgieting wordt er water met etherische oliën en/of ijs over de hete kachelstenen gegoten waardoor er een ‘stoomstoot’ ontstaat. Door de verdamping van het water komt er extra warmte in de lucht en neemt de luchtvochtigheid toe. Hierdoor voelt het alsof de temperatuur stijgt, in werkelijkheid daalt deze. Ook kun je kiezen voor Floatation, waarbij er middels meditatie focus wordt gelegd op de ademhaling. Zonder enige inspanning drijf je 15 minuten op het water. Floaten geeft je de kans om de alledaagse spanningen en vermoeienissen van je af te laten glijden en hernieuwde energie op te doen. 

Badkleding-mag-dag

Ook beschikt het wellnessresort over een Badkleding-mag-dag. Iedere dinsdag kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met een dagje wellness. Op deze dag is het mogelijk om zowel met als zonder badkleding een bezoek te brengen. 

Toegankelijkheid

De BLUE Wellnesslocaties zijn helaas niet goed toegankelijk voor minder valide personen. Doordat de faciliteiten van de resorts zich op meerdere verdiepingen bevinden zijn er veel (kleine) trappen. In de wellness locaties bevinden zich geen personenliften. 

Bereikbaarheid

Wellness-Hotel Sittard is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Vanaf station Sittard stoppen er diverse bussen op loopafstand van het resort. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Kom je met de auto? Voor €5 per dag kun je parkeren bij het hotel. 

Kijk voor meer informatie op de website van Wellness-Hotel Sittard.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sauna’s voor een Sauna’s. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!