BLUE Collection Giftbox, inclusief sauna dagentree

BLUE Collection Giftbox, inclusief sauna dagentree

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

BLUE Collection Giftbox, inclusief sauna dagentree. Ga voordelig naar een Sauna’s in aan een scherpe prijs.

BLUE Collection Giftbox, inclusief sauna dagentree: details

Wat? BLUE Collection Giftbox, inclusief dagje wellness met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2024. Inclusief Giftbox.

Nu aan slechts 28.50 EUR in plaats van 65.00 EUR

De BLUE Collection is ontstaan uit liefde voor beauty en wellness en geïnspireerd door de huidige dagelijkse hectiek van ons drukke bestaan. Het is dan ook belangrijk om jezelf regelmatig op een moment van ontspanning te trakteren. Met de producten uit de BLUE Collection Giftbox geniet je iedere dag van een wellness verwen moment bij jouw thuis. De combinatie van unieke geuren en de fijne texturen zorgen voor complete ontspanning en een gevoel van een warme deken. Wil jij iemand of jezelf verwennen en verrassen met een leuk cadeau? In deze luxe giftbox zit een BLUE Handzeep, BLUE Showergel en een BLUE Shampoo van 250 ml. Ook is een sauna dagentree bij één van de 8 BLUE locaties inbegrepen! Succes gegarandeerd! 

BLUE Handzeep
Met de verzorgende handzeep uit de BLUE Collection krijg jij in een handomdraai schone én heerlijk geurende handen. De handzeep is verrijkt met jojoba olie wat ervoor zorgt dat jouw handen na het wassen aangenaam zacht aanvoelen. Jouw zintuigen vieren een feestje!

BLUE Showergel
Vier elke dag! Start je dag goed met deze verzorgende en verfrissende showergel uit de BLUE Collection. Een feest voor je huid. Verspreid de showergel over je natte huid, masseer in, geniet van de fijne geur en spoel je tenslotte af.

BLUE Shampoo
De verzorgende shampoo uit de BLUE Collection is verrijkt met jojoba olie wat ervoor zorgt dat jouw mooie lokken weer gaan glanzen. Verspreid de shampoo over je natte haar, masseer in, geniet van de fijne geur en spoel je haar tenslotte uit. Met sterk en glanzend haar is iedere dag toch een feestje? 

Kijk voor meer informatie op de website van BLUE Wellness. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sauna’s voor een Sauna’s. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!