Bezoek IAMS 2020 en bewonder de mooiste auto's!

Bezoek IAMS 2020 en bewonder de mooiste auto's!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Bezoek IAMS 2020 en bewonder de mooiste auto’s!. Ga voordelig naar een Beurzen in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Bezoek IAMS 2020 en bewonder de mooiste auto’s!: details

Wat? Profiteer nu van korting en bezoek op 10, 11, 12 of 13 april 2020 de derde editie van de International Amsterdam Motor Show in RAI Amsterdam.

Nu aan slechts 17.50 EUR in plaats van 27.50 EUR

Bezoek van 10 t/m 13 april 2020 de derde editie van IAMS in RAI Amsterdam. De International Amsterdam Motor Show is de grootste autoshow van de Benelux. Op meer dan 64.000 vierkante meter vind je ruim 300 auto’s die je kunt zien, ruiken en horen. Zelf een ritje maken? Dat kan! Stap achter het stuur van een van de zes beschikbare supercars. Ontmoet ook Bekende Nederlanders, artiesten en influencers of scoor de mooiste producten bij stands en shops. De International Amsterdam Motor Show is niet alleen interessant voor autoliefhebbers. Ook is er gedacht aan de jongste autoliefhebbers. Bij de Kids Corner kunnen zij laten zien wat ze kunnen in het mini circuit, gamepods en autobanen. Het perfecte uitje voor het hele gezin in het Paasweekend! 

Bereikbaarheid 

De RAI is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer via Amsterdam RAI. Dit station ligt erg dichtbij de RAI en het station is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar. Reis je met de auto? Het reguliere parkeertarief is €4,50. Plan je reis via Google Maps

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Beurzen voor een Beurzen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!