Bezoek het gezellige Kerstcircus Nijmegen!

Bezoek het gezellige Kerstcircus Nijmegen!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Bezoek het gezellige Kerstcircus Nijmegen!. Ga voordelig naar een Circus in Nijmegen NL aan een scherpe prijs.

Bezoek het gezellige Kerstcircus Nijmegen!: details

Wat? Profiteer van korting en geniet samen met het gezin van het gezellig Kerstcircus Nijmegen. Te bezoeken van 20 december t/m 5 januari. Komt dat zien!

Nu aan slechts 15.00 EUR in plaats van 28.50 EUR

Kerst in Nijmegen is niet compleet zonder Kerstcircus Nijmegen. Het gezelligste kerstcircus in Gelderland viert dit jaar hun 10-jarig jubileum. Geniet van een geheel nieuwe show van internationale allure, vol spanning, humor en prachtige dieren. De show wordt gepresenteerd door hun eigen spreekstalmeester Natascha Freiwald.

Toegankelijkheid

Het circus is rolstoelvriendelijk. Wel zijn er slechts een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Deze zijn alléén verkrijgbaar via het circus zelf, bel hiervoor tijdens kantooruren naar telefoonnummer 06-47419659. De tickets die verkrijgbaar zijn in deze deal zijn niet van toepassing op rolstoelplaatsen. In het circus is een een invalide toilet aanwezig. 

Bereikbaarheid

Het Kerstcircus vindt plaats op het evenemententerrein de Schootsvelden aan de Haspelsestraat in het centrum van Sittard. Wanneer je met de auto komt, kun je de auto parketen in de parkeergarage ‘Ligne Parking’ of ‘Odaparking’. Wanneer je met het openbaar vervoer komt, kun je de trein nemen naar het station Nijmegen Goffert of bus 11 of 12 tot de halte Station Goffert. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Kerstcircus Nijmegen.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Circus voor een Circus. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!