Bezoek de grootste luxebeurs ter wereld: Masters of LXRY!

Bezoek de grootste luxebeurs ter wereld: Masters of LXRY!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Bezoek de grootste luxebeurs ter wereld: Masters of LXRY!. Ga voordelig naar een Beurzen in Amsterdam aan een scherpe prijs.

Bezoek de grootste luxebeurs ter wereld: Masters of LXRY!: details

Wat? Profiteer nu van korting en bezoek de grootste luxebeurs ter wereld: Masters of LXRY van 12 t/m 16 december 2019 in RAI Amsterdam.

Nu aan slechts 24.95 EUR in plaats van 50.00 EUR

Bezoek de 18e editie van Masters of LXRY van 13 t/m 16 december 2019. Deze dagen brengt Masters of LXRY de liefde naar RAI Amsterdam. Liefde voor vakmanschap, passie voor perfectie, voor bijzondere ontwerpen, unieke uitvoeringen, liefde voor de gastronomie, voor al het moois dat de wereld te bieden heeft. The LOVE Edition dus, zo luidt het thema van Masters of LXRY 2019. De grootste en meest prestigieuze premium lifestylebeurs van de wereld staat meer dan anders in het teken van de gedrevenheid om de beste te willen zijn. Gedrevenheid van de deelnemers, de Masters, die vijf dagen lang uitpakken om de bezoekers maximaal te kunnen bedienen. Dit jaar is de beurs groter dan alle voorgaande edities, met 15 procent of meer standhouders dan vorig jaar op een oppervlakte van circa 50.000m2. Het meest besproken event van het jaar. Deze LOVE Edition wil je niet missen! 

Openingstijden

  • Vrijdag 13 december: 13:00 tot 22:00 uur
  • Zaterdag 14 december: 12:00 tot 22:00 uur
  • Zondag 15 december: 11:00 tot 21:00 uur
  • Maandag 16 december: 12:00 tot 19:00 uur

Dresscode 

Van vrijdag 13 t/m zondag 15 december geldt de dresscode Tenue de ville. De Franse term voor stadskleding en betekent zoveel als formele kleding voor overdag. Een pak is optioneel voor de heren. Kleuren als blauw, grijs, aardetinten of zelfs bruin zijn in dit geval gebruikelijker dan zwart. Een das is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd. De dames hebben een brede keuze. Van origine gaan ze in broekpak of mantelpak. Maar een blouse met rok of jurk met lange mouwen wordt ook als Tenue de Ville beschouwd. Ook een formele jumpsuit kan worden gedragen, of een broek met chique top.

Op maandag 16 december is het Business Monday. Inmiddels heeft deze dag ook al de naam verworven van de grootste netwerkdag van Nederland. Bezoekers kleden zich dan ook wat formeler dan op de overige dagen.

Bereikbaarheid 

RAI Amsterdam is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Neem de trein naar Amsterdam RAI, dit station ligt op steenworp afstand van RAI Amsterdam. Volg de borden RAI Amsterdam als je het station verlaat. Plan je reis hier. Kom je met de auto? RAI Amsterdam beschikt over ruime parkeergelegenheid. Je kunt parkeren voor €4,50 per uur of een dagkaart kopen voor €21. 

Kijk voor meer informatie op de website van Masters of LXRY.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Beurzen voor een Beurzen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!