Bewonder, voer en leer over de dieren in Zoo Veldhoven

Bewonder, voer en leer over de dieren in Zoo Veldhoven

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Bewonder, voer en leer over de dieren in Zoo Veldhoven. Ga voordelig naar een Dierentuin in Veldhoven NL aan een scherpe prijs.

Bewonder, voer en leer over de dieren in Zoo Veldhoven: details

Wat? Vlakbij Eindhoven vind je Zoo Veldhoven. Bewonder ruim 150 ver papegaaien, roofvogels, zebra’s en nog veel meer!

Nu aan slechts 6.95 EUR in plaats van 11.00 EUR

Zoo Veldhoven

Vlakbij Eindhoven vind je Zoo Veldhoven. Voorheen bekend als Stichting Nederlandse Opvang Papegaaien. Sinds 2013 is het park omgedoopt tot Zoo Veldhoven. De collectie van vooral papegaaiachtigen is toen uitgebreid met roofvogels, flamingo’s, pelikanen en diverse soorten zoogdieren, zoals zebra’s, ringstaartmaki’s en alpaca’s. 

Ga je op bezoek bij Zoo Veldhoven? Dan word je letterlijk welkom geheten door onze papegaaien. Je mag ze zelf voeren met speciale nootjes die je bij de kassa kunt kopen. Bewonder een zeer uitgebreide collectie roofvogels en uilen. Bij de verblijven vind je informatie over de dieren, maar je kunt ook de medewerkers aanspreken. Zij vertellen je dan graag meer over de dieren.  

Je kunt bij Zoo Veldhoven meer dan alleen dieren kijken. Kinderen kunnen lekker spelen in verschillende speeltoestellen. Geen lekker weer? Ga naar de overdekte Bamboe Jungle. Terwijl de kinderen zich vermaken, kun jij lekker even uitrusten en genieten van iets lekkers op een van de terrassen. 

Bereikbaarheid

Zoo Veldhoven is te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Navigeer dan naar ‘Wintelresedijk 51 in Veldhoven’. Komt je met het openbaar vervoer? Neem dan vanaf station Eindhoven buslijn 16, 403 of 292. Check 9292.nl voor de exacte route vanaf jouw woonplaats en de actuele vertrektijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Zoo Veldhoven

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Dierentuin voor een Dierentuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!