Bewonder de prachtige Kerstminiaturen in MergelRijk!

Bewonder de prachtige Kerstminiaturen in MergelRijk!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Bewonder de prachtige Kerstminiaturen in MergelRijk!. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Valkenburg NL aan een scherpe prijs.

Bewonder de prachtige Kerstminiaturen in MergelRijk!: details

Wat? Profiteer van korting en bewonder de prachtige kerstminiaturen in MergelRijk in Valkenburg. Ideale uitje voor jong en oud in de gezellige kerstperiode!

Nu aan slechts 6.00 EUR in plaats van 7.50 EUR

Kerstminiaturen in MergelRijk is dé must see van 2019 in Kerststad Valkenburg: een 30 meter lang, ondergronds diorama van miniaturen die het Bijbelse kerstverhaal uitbeelden. Geniet van de ontroerende film over het kerstverhaal van de bekende Zandtovenaar en bewonder de vele kerstdorpjes met wel duizenden bewoners in winterse landschappen. De vaste collectie bevat bijzondere sculpturen, zoals een levensgroot tafereel van Rembrandts Nachtwacht, geheel uit mergel gehouwen. Ga ook zelf aan de slag in het mergelatelier! Trek gekregen? Neem een pauze in de ondergrondse brasserie en geniet van een hapje en drankje. Het perfecte uitje voor de hele familie tijdens de gezellige kerstperiode! 

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag: 11:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag en zondag: 10:00 – 17:00 uur
  • 25 en 26 december: 10:00 – 17:00 uur 

Bereikbaarheid 

De Kerstminiaturen in Mergelrijk is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Kom je met de auto? Navigeer dan naar ‘Daalhemerweg 144 in Valkenburg’. Je kunt tegenover MergelRijk parkeren op de parkeerplaats van de Steenkolenmijn tegen een dagtarief. Reis je met het openbaar vervoer? Plan je reis op 9292.nl

Kijk voor meer informatie op de website van Kerstminiaturen. 


Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!