Bewonder de expositie Intimate Audrey in Amsterdam

Bewonder de expositie Intimate Audrey in Amsterdam

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Bewonder de expositie Intimate Audrey in Amsterdam. Ga voordelig naar een Museum in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Bewonder de expositie Intimate Audrey in Amsterdam: details

Wat? Een bijzondere tentoonstelling over het leven van Audrey Hepburn met honderden foto’s, persoonlijke eigendommen en indrukwekkende video’s.

Nu aan slechts 10.00 EUR in plaats van 15.00 EUR

Intimate Audrey

Intimate Audrey is een bijzondere expositie over het leven van Audrey Hepburn. Haar zoon, Sean Hepburn Ferrer, organiseerde de tentoonstelling ter ere van de 90e geboortedag van zijn moeder. De expositie werd eerst getoond in Audreys geboorteplaats Brussel en komt nu naar Amsterdam in haar vaderland. Alle opbrengsten gaan naar EURORDIS – Rare Diseases Europe. De focus van de tentoonstelling, die grotendeels uit niet eerder gepubliceerde foto’s bestaat, ligt volledig op de vrouw en niet op het icoon. De vrouw achter de legende keert terug naar huis.

De expositie is verspreid over 600 vierkante meter in de noordelijke zaal van de Beurs van Berlage en bevat honderden originele en opnieuw afgedrukte foto’s, een beperkte collectie memorabilia, jurken en accessoires en haar nooit eerder tentoongestelde modetekeningen en humanitaire geschriften. In een reeks indrukwekkende video’s worden de verschillende hoofdstukken van haar leven belicht.

Bereikbaarheid

De tentoonstelling is te zien in de Beurs van Berlage aan de Dam in Amsterdam. Deze locatie is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Intimate Audrey.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!