Bewonder 17e eeuwse kunst bij Château de Versailles nabij Parijs

Bewonder 17e eeuwse kunst bij Château de Versailles nabij Parijs

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Bewonder 17e eeuwse kunst bij Château de Versailles nabij Parijs. Ga voordelig naar een Museum in Versailles IT aan een scherpe prijs.

Bewonder 17e eeuwse kunst bij Château de Versailles nabij Parijs: details

Wat? Ticket voor het Château de Versailles. Geldig t/m 1 januari 2021. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang t/m 17 jaar.

Nu aan slechts 18.00 EUR in plaats van 18.00 EUR

Ervaar de 17e eeuwse kunst, pracht en praal in het kasteel van Lodewijk XIV, Château Versailles. Wandel tussen de met goud belegde kunstwerken en kamers, kom meer te weten over de geschiedenis van de Spiegelzaal en blader door de 18e-eeuwse kunstverzameling. Eenmaal uit het kasteel, kom je aan in maar liefst 250 hectaren aan tuin, ontworpen door een rechter hand van de Koning hem zelf, Le Nôtre.

Vandaag de dag, ongeveer 400 jaar na het nieuwe ontwerp voor dit kasteel van Louis XIV, weerspiegelt het nog altijd de absolute macht die hij had en blijft het een overweldigend,  onvergetelijk bezoek.

Profiteer tijdens je bezoek van de audiogidsen die je in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Pools, Russisch, Japans, Koreaans of Chinees, een uitgebreid verhaal vertellen over de glorieuze bezienswaardigheden.

Bereikbaarheid

Versailles is een stad gelegen onder Parijs en is vanaf Parijs makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken, Vanaf het centraal station in Versailles, is het chateau op loopafstand. Ook met de auto is het chateau goed te bereiken en beschikt het kasteel over een ruime parkeerplaats. Gebruik Google Maps voor de snelste en makkelijkste route.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!