Beleef winterpret bij Boudewijn Seapark in Brugge!

Beleef winterpret bij Boudewijn Seapark in Brugge!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Beleef winterpret bij Boudewijn Seapark in Brugge!. Ga voordelig naar een Pretparken in Brugge BE aan een scherpe prijs.

Beleef winterpret bij Boudewijn Seapark in Brugge!: details

Wat? Profiteer van korting en beleef een dolfijne dag bij Boudewijn Seapark. Geniet tijdens de dolfijnshow, in het indoorpark en op de ijspiste.

Nu aan slechts 14.99 EUR in plaats van 23.00 EUR

Geniet samen met je gezin van het overdekte aanbod bij Boudewijn Seapark tijdens de wintermaanden. De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in Bobo’s Indoor, lekker schaatsen op de ijspiste en genieten tijdens een spectaculaire dolfijnenshow! 

Bobo’s Indoor

In Bobo’s Indoor zijn kinderen tot 12 jaar helemaal op hun plek. Deze reuzegrote binnenspeeltuin is maar liefst 2500 m2 groot en telt meer dan 10 attracties. Van ballenbad tot coole botsauto’s en van kinderdisco tot springkastelen. Ontdek ook de attracties ‘Bobo’s Toren’ en de ‘Klimvulkaan’. Terwijl de kinderen lekker spelen kunnen de ouders genieten van een lekkere snack op het indoor terras. 

Boudewijn IJspiste 

Ga voor een sportief uitje en kom heerlijk schaatsen op de overdekte schaatsbaan van 30 x 60 meter. De schaatsbaan is ook erg leuk voor kleine kinderen. Nieuw bij Boudewijn Seapark is Bobby de Schaatshulp. Bobby kan zowel gebruikt worden als schaatshulp of als slee. Geniet na het schaatsen van een pannenkoek en warme chocolademelk of glühwein in de IJsbar. 

Dolfijnenshow 

Moana’s Blue World 

In het overdekte dolfinarium kun je genieten van prachtige shows. Ga in de gloednieuwe dolfijnenshow Moana’s Blue World mee op ontdekkingstocht. Ook vertelt Moana over de plasticsoep in de oceanen. De show wordt ondersteunt met prachtige beelden op een groot scherm van maar liefst 320 m2. 

AquaShow 

Speciaal in de kerstvakantie kun je genieten van een hele speciale show in het dolfinarium in unieke kerstsfeer. Naast de dolfijnenshow krijg je een high dive stuntshow te zien in het dolfinarium. Laat je verbazen door de spectaculaire stunts van de duikers. De Aquashow duurt ongeveer 45 minuten. 

Bereikbaarheid 

Boudewijn Seapark is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Je kunt de auto parkeren tegen betaling. Een parkeerticket kost €8 per auto. Reis je met het openbaar vervoer? Neem vanaf Station Brugge bus 7 of 17 De Lijn richting Centrum. Je kunt uitstappen bij halte Sint-Michiels Boudewijnpark. Deze halte ligt vlak aan de ingang van het park. Plan hier je reis. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!