Beleef het sfeervolle familiepark Drievliet

Beleef het sfeervolle familiepark Drievliet

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Beleef het sfeervolle familiepark Drievliet. Ga voordelig naar een Pretparken in Den Haag NL aan een scherpe prijs.

Beleef het sfeervolle familiepark Drievliet: details

Wat? Koop je ticket met korting op Tripper.nl en beleef een dag vol plezier in familiepark Drievliet. Leuk voor jong en oud!

Nu aan slechts 16.00 EUR in plaats van 24.50 EUR

Dagje Drievliet……….Wie wil dat nou niet?

Van achtbaan tot wildwaterbaan, van carrousel tot 5D theater. Het is allemaal te vinden in Familiepark Drievliet te Den Haag.
 Voor de waaghalzen is er de spectaculaire Formule X. Een achtbaan waarin je wordt afgeschoten, over de kop gaat, gewichtloosheid voelt en ook nog eens in een kurk komt. In het thema Tijdreizigers kan je een vrije val maken in de familietoren Chute of een fietstocht door de lucht in de interactieve Tijdmachine. In de Lol Atol zullen de kleinsten zich prima vermaken in de Vliegende Vissen, de Sleepbootjes of de Springende Hondjes. In het CineMagic 5D theater is dit seizoen de spectaculaire animatiefilm The Curse of Skull Rock te zien en te voelen.  

Nieuw: Spray Park 

Dit seizoen presenteert Drievliet het nieuwe Spray Park. Het is een 1000 vierkante meter grote interactieve waterspeelplaats met 30 speelelementen voor de hele familie. Spannend zijn de grote tuimelemmers, waterkanonnen en watertunnels. 

Bereikbaarheid

Familiepark Drievliet is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Reis je met de auto? Navigeer dan naar ‘Laan van ‘s-Gravenmade 81 in Den Haag’. Reis je met het openbaar vervoer? Neem dan vanaf station Den Haag HS of Den Haag CS tram 15 richting Nootdorp tot de halte Laan van ‘s-Gravenmade. Voor de complete route vanaf jouw woonplaats en de actuele vertrektijden verwijzen wij je graag door naar 9292.nl

Kijk voor meer informatie op de website van Familiepark Drievliet. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!