Beleef een sfeervolle avond tijdens de Amsterdam Light Festival Cruise!

Beleef een sfeervolle avond tijdens de Amsterdam Light Festival Cruise!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Beleef een sfeervolle avond tijdens de Amsterdam Light Festival Cruise!. Ga voordelig naar een Rondvaart in Amsterdam aan een scherpe prijs.

Beleef een sfeervolle avond tijdens de Amsterdam Light Festival Cruise!: details

Wat? Amsterdam wordt tijdens het Amsterdam Light Festival omgetoverd tot een ware lichtstad. Bewonder dit spektakel vanaf het water!

Nu aan slechts 19.99 EUR in plaats van 40.00 EUR

Donkere wintermaanden zijn in Amsterdam verleden tijd dankzij het Amsterdam Light Festival. Tijdens dit jaarlijkse festival toveren hedendaagse (internationale) lichtkunstenaars de stad om tot een ware lichtstad. Ontstaan vanuit het idee om inwoners en bezoekers van Amsterdam te trakteren op meer positiviteit tijdens de donkere winterdagen. Het festival biedt ook een podium aan getalenteerde lichtkunstenaars. Ideaal uitje voor jong en oud! 

Beleef de achtste openlucht tentoonstelling

Beleef de openlucht tentoonstelling ‘Disrupt!’ vanaf de Amsterdamse wateren en bezoek één van de vele activiteiten tijdens de achtste editie van Amsterdam Light Festival! Van 28 november 2019 tot en met 19 januari 2020 is Amsterdam weer 53 dagen lang hét toneel voor internationale lichtkunst.

De tentoonstelling: Disrupt!

Ontregeling staat centraal in de nieuwe tentoonstelling, waarin 20 lichtsculpturen en installaties de binnenstad van Amsterdam verlichten. De kunstenaars, ontwerpers en architecten werden dit jaar uitgedaagd de stad te ondervragen, te beproeven en wakker te schudden.

Een ‘disruptie’ of een plotselinge ontregeling komt meestal ongelegen. Denk aan een aardbeving of een economische crisis. Maar ontregeling kan ook een positieve en soms essentiële aanzet geven tot verandering. Het ontregelende effect dat wij als mens hebben op de natuur en het klimaat is misschien wel het belangrijkste aspect van het thema dat kunstenaars inspireerde. Kunnen we ooit in harmonie met elkaar leven, of is de natuur ons uiteindelijk de baas?

Ondervragen, beproeven en wakker schudden

Ontregeling staat centraal in de tentoonstelling van de achtste editie van Amsterdam Light Festival. 650 Kunstenaars, ontwerpers en architecten werden in het kader van het thema Disrupt! uitgedaagd om met lichtkunstwerken de omgeving van de stad Amsterdam te ondervragen, te beproeven en wakker te schudden.

Vaarroute 

Met de vaarroute maak je op een unieke manier kennis met Amsterdam. Je vaart door de befaamde 17de eeuwse grachten langs de speciale tentoonstellingen. De nieuwste lichtinnovaties verlichten het historisch erfgoed van de stad op een geheel nieuwe wijze. Vaar mee over het Oosterdok, Oudeschans, de Amstel, de Plantage Muidergracht, de Nieuwe Keizersgracht en Entrepodok.

Vaartijden van maandag t/m zondag: 

  • van 16:45 tot 18:00 uur
  • van 18:25 tot 19:40 uur
  • van 20:05 tot 21:20 uur
  • van 21:45 tot 23:00 uur

Activiteiten tijden Amsterdam Light Festival

Naast het bezoeken van de tentoonstelling is er nog veel meer te doen tijdens het festival. Ieder jaar organiseren we samen met onze partners tal van activiteiten rondom lichtkunst zoals wandelevenementen, exposities, concerten en filmvertoningen.

Bereikbaarheid

De opstapplaats voor de rondvaart is aan de Oosterdokskade 8 in Amsterdam. Deze locatie is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Amsterdam Boat Experience.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Rondvaart voor een Rondvaart. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!