Beleef een magische dag Disneyland® Paris, inclusief vervoer!

Beleef een magische dag Disneyland® Paris, inclusief vervoer!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Beleef een magische dag Disneyland® Paris, inclusief vervoer!. Ga voordelig naar een Themapark in Coupvray IT aan een scherpe prijs.

Beleef een magische dag Disneyland® Paris, inclusief vervoer!: details

Wat? Profiteer van korting en geniet samen met het gezin van een onvergetelijke dag in Disneyland® Paris, inclusief retourvervoer in een luxe touringcar.

Nu aan slechts 109.00 EUR in plaats van 189.99 EUR

Laat je betoveren door de magie van Disneyland® Paris en beleef een onvergetelijke tijd! Tijdens deze dagtocht word je door een schitterende touringcar naar Disneyland® Paris gebracht, het leukste attractiepark van Europa. Hier kun je kiezen of je bij het Disneyland® Park naar binnen wilt of liever het Walt Disney Studios® Park wilt verkennen. Liever allebei? Dat kan ook! Na een dag vol attracties en magie keer je weer terug naar Nederland per touringcar.


Inbegrepen

  • Dagtocht inclusief vervoer van en naar Disneyland® Paris met een luxe touringcar
  • Diverse opstapplaatsen door Nederland
  • Ervaren en gekwalificeerde vak chauffeur en reisleiding
  • Catering aan boord
  • Entree tot het Disneyland® Park en/of het Walt Disney Studios® Park
  • Een korte stadstour door Parijs
  • Minimaal 12 uur vrije tijd in Disneyland® Paris
  • Gegarandeerde vertrekken
  • Aantal zitplaatsen varieert van 48 t/m 81 stoelen
  • Comfortabele tourist-class stoelen

De dag begint vroeg; in de vroege ochtend word je opgehaald een opstapplaats naar keuze waarna de reis verder gaat naar Parijs. Eenmaal in Parijs aangekomen, krijg je eerst een korte stadstour door de stad. Hierna gaan we verder naar Disneyland® Paris, waar je maar liefst 12 uur (minimaal) vrije tijd hebt!

Zodra je de hoge poorten betreedt, het sprookjesachtige roze kasteel voor je ligt en één van de bekende figuren je begroet begint jouw magische dag in het wereldberoemde Disneyland® Paris. Geniet met het hele gezin van deze betoverende plek en bezoek de talloze shows, parades en spectaculaire attracties. Ontmoet Mickey Mouse, Minnie Mouse, Pinokkio, Winnie de Poeh en andere Disney helden.

Je bent letterlijk beland in een betoverende en magische wereld! Voor elk seizoen is er voor iedereen, jong en oud, een overvloed aan plezier en vermaak. Nog dromerig van alle magie keer je terug naar Nederland in de luxe touringcar onder het genot van een drankje.

Entree park naar keuze

Disneyland® Paris bestaat uit twee parken, namelijk het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park. Zodra de touringcar je voor de deur van het park afzet, zul je toch echt een keuze moeten maken: ga je voor de attracties of voor de studio’s? Wil je ze liever alle twee bezoeken? Dan kan je upgraden naar beide parken!

Touringcar

TravelBerry beschikt over zeer luxe touringcars met elk een ervaren chauffeur en reisleider(s). Deze reis maakt TravelBerry uniek door er een ervaring aan toe te voegen. De touringcars zijn voorzien van een toilet, een keuken, TravelBerry Menu, televisies en een on-board cam voor de veiligheid.

Eenmaal aan boord is het tijd om te ontspannen en te genieten van je reis. De reisleiding en chauffeur zorgen ervoor dat de reis soepel verloopt en jij uitgerust aankomt op je bestemming. Heb je zin in iets lekkers tijdens de reis? Bestel gerust een (warm) drankje of een lekkere (warme) versnapering of vers broodje. Wat wil je nog meer?!

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Themapark voor een Themapark. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!