Beleef een gruwelijke avond bij The Circus of Horrors!

Beleef een gruwelijke avond bij The Circus of Horrors!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Beleef een gruwelijke avond bij The Circus of Horrors!. Ga voordelig naar een Circussen in Utrecht NL aan een scherpe prijs.

Beleef een gruwelijke avond bij The Circus of Horrors!: details

Wat? Profiteer van korting en beleef een gruwelijke avond bij The Circus of Horrors op 27 of 28 december 2019 in Jaarbeurs Utrecht.

Nu aan slechts 26.95 EUR in plaats van 41.50 EUR

De duivel is onderweg naar Utrecht. Het gevreesde circus verovert op vrijdag 27 en zaterdag 28 december 2019 de onschuldige Jaarbeurs. Circus of Horrors, ook wel; de Engelse psycho’s. Met zwaardslikkers, bloederige acrobaten, angstaanjagende clowns en een vrouw die aan haar haren door het luchtruim zweeft is Circus of Horrors wereldwijd het meest beruchte circus. 

Een intimiderende rockband en een groot technisch team ondersteunen de bizarre en nog nooit eerder vertoonde horror acts. Het spektakel wordt gepresenteerd door John Haze, beter bekend als ‘Dokter’ Haze. Haze is opgegroeid in een Engels klassiek circus, maar wilde iets anders waarmee hij het publiek mee zou blijven verbazen. Dat is gelukt. Hij combineerde zijn passie voor Rock ‘n Roll met een schokkend genre, namelijk; ‘horror’. Circus of Horrors is wereldwijd een veel gevraagde productie 

Voorstellingen

  • Vrijdag 27 december – 19:30 uur
  • Zaterdag 28 december – 19:30 uur

Bereikbaarheid 

The Circus of Horrors vindt plaats in een theatertent op P2 van de Jaarbeurs in Utrecht. De Jaarbeurs is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bezoeken. Het is mogelijk om betaald te parkeren bij de Jaarbeurs. Reis je met het openbaar vervoer? De Jaarbeurs ligt naast Centraal Station Utrecht en is dus makkelijk te bereiken per trein of bus. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en voor de actuele vertrektijden. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Circussen voor een Circussen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!