Beleef een dag vol pret met het gezin bij Avontura Breda!

Beleef een dag vol pret met het gezin bij Avontura Breda!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Beleef een dag vol pret met het gezin bij Avontura Breda!. Ga voordelig naar een Pretparken in Breda aan een scherpe prijs.

Beleef een dag vol pret met het gezin bij Avontura Breda!: details

Wat? Profiteer nu van korting en bleef samen met jouw gezin een te gekke dag bij Avontura Rotterdam! Familieticket (5 pers) voor maar 19,95

Nu aan slechts 12.50 EUR in plaats van 20.30 EUR

Avontura Breda 

Waar je ook kijkt, bij Avontura Breda zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema. Hier hebben kinderen gegarandeerd een hele dag heel veel speelplezier! Klauter naar boven op de klimvulkaan voor een mooi uitzicht over het hele speelparadijs! Even iets anders doen? Speel één van de leuke interactieve games op een enorm tablet.

Bij Avontura is het anders dan anders. Hier ben je aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Breda, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Okke en Pi staan te wachten om met jou en je vriendjes te spelen en samen op avontuur te gaan. Want hier beleef je de leukste avonturen! Dat komt omdat er héél veel te doen is, wat je ook leuk vindt!

Attracties in het indoor speelparadijs

• Een uitdagende klimvulkaan met uitkijkpost
• Ballenkannonnen op het ballenplein
• Met een band van de snowglider
• In een elektrische auto scheuren over het raceparcours
• Donkere piratenglijbaan
• Een klauterplein waar je een enorm bouwwerk kunt beklimmen
• Bouwplein met blokken
• Spelen, klimmen, springen en glijden op het peuterplein

Begint het al te kriebelen? Wacht dan niet langer en kom snel een kijkje nemen! Ouders en grootouders mogen natuurlijk mee, zij kunnen gratis naar binnen en op het grote horecaterras is genoeg plek. Hier staan picknicktafels en (lounge)banken en er is lekkere koffie en gratis wifi. Lekker relaxen, terwijl de kinderen ongestoord spelen.

Bereikbaarheid

Avontura Breda is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Kom je met de auto? Navigeer dan naar ‘Terheijdenseweg 500 in Breda’. Kom je met het openbaar vervoer? Bekijk 9292.nl voor actuele vertrektijden en de route vanaf jouw woonplaats. 

Kijk voor meer informatie op de website van Avontura Breda.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!