Beleef de zinderende KamaSutrA beurs in de Jaarbeurs Utrecht

Beleef de zinderende KamaSutrA beurs in de Jaarbeurs Utrecht

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Beleef de zinderende KamaSutrA beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Ga voordelig naar een Beurzen in Utrecht NL aan een scherpe prijs.

Beleef de zinderende KamaSutrA beurs in de Jaarbeurs Utrecht: details

Wat? Koop je entreeticket voor de KamaSutrA beurs in de Jaarbeurs Utrecht met [korting] korting! Inclusief toegang tot Cinema Erotique (t.w.v. €7,50)

Nu aan slechts 18.75 EUR in plaats van 25.00 EUR

XXL editie

Het grootste erotische lifestyle evenement van Europa is terug! Met meer acts, meer attracties en meer erotiek zorgt KamaSutrA voor een luchtpuntje na de Corona crisis. Van 29 oktober t/m 1 november beleef je de eerste XXL editie van de KamaSutrA beurs in de Jaarbeurs. Tickets scoor je nu tijdelijk exclusief bij Tripper.nl. De beschikbaarheid is beperkt en deze actie loopt kort. Dus bestel snel. 

KamaSutrA beurs

De KamaSutrA beurs is een zinderend evenement voor iedereen die van erotiek en entertainment houdt. Het is één van de meest spraakmakende evenementen in Nederland. Nergens vind je zoveel erotische attracties bij elkaar als tijdens de KamaSutrA beurs XXL editie. Er is een Swingers Café, een erotisch doolhof, stripshows en zelfs een SM podium. Honderden stands en live optredens op een hoofdpodium maken de beleving compleet. 

Bereikbaarheid

De KamaSutrA beurs vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Raadpleeg Google Maps of 9292.nl voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Je kunt parkeren bij de Jaarbeurs of bij een Park & Ride in de omgeving van Utrecht; makkelijk en goedkoop parkeren aan de rand van de stad en verder reizen met het openbaar vervoer. De Jaarbeurs ligt op slechts enkele minuten loopafstand van Centraal Station Utrecht. 

Kijk voor meer informatie op de website van de KamaSutrA beurs.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Beurzen voor een Beurzen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!