Beleef de geschiedenis van het monumentale Kasteel Heeswijk

Beleef de geschiedenis van het monumentale Kasteel Heeswijk

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Beleef de geschiedenis van het monumentale Kasteel Heeswijk. Ga voordelig naar een Museum in Heeswijk-Dinther NL aan een scherpe prijs.

Beleef de geschiedenis van het monumentale Kasteel Heeswijk: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2020. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang kinderen t/m 3 jaar.

Nu aan slechts 9.00 EUR in plaats van 11.00 EUR

Prominent in het bosrijke Brabantse land schittert het monumentale Kasteel Heeswijk, Hét Kasteel van Brabant. Het weerspiegelt bijna duizend jaar macht, trots en cultuur van de Brabantse elite. Beleef de duizendjarige geschiedenis van het kasteel: beklim de torens, ontdek de rijke kasteelzalen en geniet van de kasteeltuin en het omringende landgoed. 

Bereikbaarheid

Kasteel Heeswijk is gevestigd in het Noord-Brabantse dorp Heeswijk-Dinther. Raadpleeg Google Maps of 9292.nl voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan gratis aan de N279 (navigatie: Kanaaldijk Noord). Neem de afslag Heeswijk-Dinter/Schijndel en volg de toeristische borden. De historische laan brengt je naar de hoofdingang van het kasteel. Bij grote evenementen kan een parkeertoeslag gelden,
bekijk de evenementen hier.
 

Kijk voor meer informatie op de website van Kasteel Heeswijk

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!