Beleef Amsterdam Noord vanaf het water tijdens een rondvaart

Beleef Amsterdam Noord vanaf het water tijdens een rondvaart

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Beleef Amsterdam Noord vanaf het water tijdens een rondvaart. Ga voordelig naar een Rondvaart in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Beleef Amsterdam Noord vanaf het water tijdens een rondvaart: details

Wat? Koop je ticket voor een rondvaart met korting op Tripper.nl en ontdek het prachtige Amsterdam vanaf het water en leer alles over onze hoofdstad.

Nu aan slechts 7.50 EUR in plaats van 15.50 EUR

Amsterdam Noord bruist van de energie – het is creatief en modern, zonder de echte Amsterdamse sfeer te verliezen. Het is dus geen wonder dat Amsterdam Noord een steeds populairder deel van Amsterdam wordt.

Dit is ook de plek vanaf waar de Amsterdam Noord Rondvaart vertrekt. In 60 minuten zie je tijdens deze rondvaart zowel het moderne deel van Amsterdam langs de oevers van het IJ, als de wereldberoemde grachten in de oude binnenstad met highlights zoals de magere brug, de Amstel, het smalste huisje en de prachtige grachtenpanden langs de drie grote grachten van het centrum. Tijdens de vaart kan je gebruik maken van ons Personal Audio Systeem, dat audio commentaar afspeelt in een van de 21 beschikbare talen.

Bereikbaarheid 

De vertrek locatie in Noord is ook nog eens super goed bereikbaar. Kom je met de auto, dan hoef je niet het hele centrum door en er is genoeg parkeerplaats. En vanuit het centrum neem je vanaf de achterkant van het Centraal station het gratis pontje dat je eens in de tien minuten naar de overkant brengt – en binnen 5 minuten ben je er. Je vind hier ook het EYE film museum, de ADAM Lookout (met die schommel) en This is Holland. Genoeg te doen dus!

Kijk voor meer informatie op de website van Blue Boat.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Rondvaart voor een Rondvaart. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!