Amsterdam Skyline Cruise

Amsterdam Skyline Cruise

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Amsterdam Skyline Cruise. Ga voordelig naar een Rondvaart in Amsterdam Noord NL aan een scherpe prijs.

Amsterdam Skyline Cruise: details

Wat? Amsterdam Skyline Cruise van Amsterdam Boat Cruises met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2022. Gratis t/m 2 jaar.

Nu aan slechts 12.50 EUR in plaats van 25.00 EUR

Het bijzondere karakter van deze rondvaart begint al op de afvaartlocatie, de voormalige NDSM scheepsbouwwerf, schuin aan de overkant van het Centraal Station in Amsterdam Noord. De NDSM-werf is een ruig, avontuurlijk en iconisch gebied aan het IJ. Het vrije karakter, de postindustriële gebouwen en de creatieve sfeer vormen het decor waar cultuur, zelforganisatie en stedelijke ontwikkeling samenkomt.

Vanaf de afvaartlocatie vaar je een stukje door de Amsterdamse haven (waar je normaal nooit komt) en zodra we het IJ opvaren, zie je o.a. het futuristische gebouw van filmmuseum Eye en de imposante Adam Tower liggen.

Ook vaar je langs de Oostelijke eilanden met het Muziekgebouw aan ’t IJ en de Passenger Terminal Amsterdam waar jaarlijks vele grote zeecruiseschepen aanmeren.

De moderne en nieuwe architectuur langs het Amsterdamse IJ is het beste te bewonderen vanaf het water. De enthousiaste schipper vertelt je tijdens de rondvaart uiteraard over alles wat er te zien is.

Bij mooi weer is het genieten op het panorama dek van het schip, waar je onbelemmerd zich heeft op de Skyline van Amsterdam. Bij slecht weer heb je het comfort van het luxe binnenverblijf van het schip, waar je kunt genieten van heerlijke drankjes en hapjes.

Bereikbaarheid

Vanaf Amsterdam Centraal Station kun je de gratis pont naar de NDSM-werf nemen (paarse lijn, F4). Tijdens kantooruren vertrekt de pont elke 15 minuten en de overtocht duurt ± 15 minuten. Je vindt het schip naast de pontsteiger. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden op de website van Amsterdam Boat Cruises.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Rondvaart voor een Rondvaart. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!