Amsterdam Light Festival via Rederij Booot, inclusief bier/wijn/fris

Amsterdam Light Festival via Rederij Booot, inclusief bier/wijn/fris

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Amsterdam Light Festival via Rederij Booot, inclusief bier/wijn/fris. Ga voordelig naar een Rondvaart in Amsterdam aan een scherpe prijs.

Amsterdam Light Festival via Rederij Booot, inclusief bier/wijn/fris: details

Wat? Amsterdam Light Festival via Rederij Booot Amsterdam met [korting] korting. Geldig van 1 december 2022 t/m 22 januari 2023.

Nu aan slechts 26.50 EUR in plaats van 53.00 EUR

In Amsterdam zijn donkere wintermaanden verleden tijd dankzij het Amsterdam Light Festival. Elk jaar toveren (internationale) lichtkunstenaars tijdens het festival de stad om tot een ware lichtstad. Rederij Booot biedt van 1 december 2022 t/m 22 januari 2023 een speciale vaarroute aan om het spektakel van het Amsterdam Light Festival vanaf het water te kunnen bewonderen.

Tijdens de 11e editie neemt het Amsterdam Light Festival bezoekers mee naar de wereld van de verbeelding, met als thema ‘Imagine Beyond’. Laat je verrassen door meer dan 20 lichtkunstwerken die speciaal voor het light festival zijn ontworpen door (inter)nationale kunstenaars. Het light festival is voor zowel jong als oud. Of je nou met je gezin, een groep vrienden óf romantisch met je date komt, ervaar het Amsterdam Light Festival vanaf het water op een luxe, overdekte boot. Inclusief drankjes (bier, wijn en fris).

Bereikbaarheid

De opstapplaats voor de rondvaart is aan de Oosterdokskade 8 in Amsterdam. Deze locatie is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Rederij Booot Amsterdam. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Rondvaart voor een Rondvaart. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!