All-In entreeticket Deltapark Neeltje Jans

All-In entreeticket Deltapark Neeltje Jans

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

All-In entreeticket Deltapark Neeltje Jans. Ga voordelig naar een Pretparken in Vrouwenpolder NL aan een scherpe prijs.

All-In entreeticket Deltapark Neeltje Jans: details

Wat? Koop je tickets voor Deltapark Neeltje Jans met [korting] korting. Geldig t/m 6 november 2022. Reserveren niet nodig. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 22.95 EUR in plaats van 26.00 EUR

Deltapark Neeltje Jans is gevestigd op het voormalige werkeiland Neeltje Jans in de Oosterschelde in Zeeland. Ontdek in dit themapark alles over de Deltawerken en de ramp van ’53. Beleef de geschiedenis opnieuw aan de hand van de 4D beleving ‘Delta Experience’. Bewonder daarnaast de spetterende zeeleeuwenvoorstelling en zeehondenprestatie, geniet van verschillende Water & Fun attracites en duik in de onderwaterwereld in het Bluereef Aquarium. Speel en koel af in het waterpark met Aquasplash. Neeltje Jans is voor het hele gezin een afwisselende dag uit. Bekijk hier de plattegrond van het park. 

Rondvaart 

Beleef een indrukwekkend rondvaart over de Oosterschelde. Bewonder aan de ene kant de Stormvloedkering en aan de andere kant de Zeelandbrug en de dikke toren van Zierikzee. Tijdens de boottocht kan je vogels, planten en zelfs zeehonden en bruinvissen spotten. Onderweg krijg je verhalen te horen over Nationaal Park Oosterschelde en de Stormvloedkering. 

Toegankelijkheid

Deltapark Neeltje Jans is goed rolstoeltoegankelijk. Er zijn echter enkele attracties die je niet kunt bezoeken met de rolstoel. De stormvloedkering is slechts gedeeltelijk te bezoeken. De waterglijbaan, waterspeelplaats en de expo ‘Walviswereld’ zijn niet rolstoeltoegankelijk. 

Bereikbaarheid

Deltapark Neeltje Jans is het beste te bereiken met de auto. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan bij het park, dat is met de voucher gratis!

Kijk voor meer informatie op de website van Deltapark Neeltje Jans.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!