All-in entreeticket Attractiepark de Waarbeek

All-in entreeticket Attractiepark de Waarbeek

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

All-in entreeticket Attractiepark de Waarbeek. Ga voordelig naar een Pretparken in Hengelo aan een scherpe prijs.

All-in entreeticket Attractiepark de Waarbeek: details

Wat? Koop je tickets voor Attractiepark de Waarbeek met [korting] korting. Inclusief eten en drinken. Geldig op 28, 29 en 30 oktober 2022. Gratis t/m 2 jaar.

Nu aan slechts 11.60 EUR in plaats van 15.50 EUR

Tussen de bossen van Enschede en Hengelo kunnen kinderen de hele dag genieten van attracties en speeltoestellen uit het heden en verleden. Geniet bij Attractiepark de Waarbeek van de all inclusive formule. Voor een vaste lage prijs kan je de hele dag genieten van onbeperkt fruit, belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs.  

Kom botsen in de Botsauto’s, draaien in de Swingmill en zwieren in de authentieke Zweefmolen. Tevens kun je een ritje maken in de oudste, nog werkende, stalen achtbaan van de Benelux, de Rodelbaan. Deze achtbaan werd in 1930 gebouwd door de eigenaren van het park en is nog steeds in gebruik. Echt een unieke rit! Tevens zijn er een tal aan nieuwe attracties. Kom griezelen in Haunted House Huyze Pelle, maak een ritje in Achtbaan Rupsje Mae of het schip Rocking Roger en geniet op het water in de waterfiets. 

Happy Halloween op 29 oktober 2022

Op zaterdag 29 oktober is het Happy Halloween in Attractiepark de Waarbeek. Deze dag kun je naast alle leuke attracties genieten van het spannende Halloween evenement!  Tijdens deze dagen is het park omgetoverd in Halloween sfeer en kun je zomaar vriendelijke heksen en griezels tegen het lijf lopen. Ook kun je je laten schminken, pompoenen uithollen of kans maken op een mooie prijs tijdens de griezelbingo!

Bereikbaarheid 

Attractiepark de Waarbeek is gevestigd in Hengelo. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Voor €4,95 per auto kun je parkeren nabij het park. 

Kijk voor meer informatie op de website van de Waarbeek. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!