8 dagen winterpret o.b.v. ultra all-inclusive in Oostenrijk tussen Salzburg en Hallstatt

8 dagen winterpret o.b.v. ultra all-inclusive in Oostenrijk tussen Salzburg en Hallstatt

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

8 dagen winterpret o.b.v. ultra all-inclusive in Oostenrijk tussen Salzburg en Hallstatt. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 199.00 eur in plaats van 499.00 eur. Geniet van deze korting tot 60 % .

8 dagen winterpret o.b.v. ultra all-inclusive in Oostenrijk tussen Salzburg en Hallstatt D-deals: details

omschrijving: Verblijf 8 dagen in het prachtige berglandschap van Oostenrijk nabij Salzburg. Het gebied is ideaal voor natuurgenieters! Er zijn vele gemarkeerde wandelpaden die je naar de mooiste plekjes brengen met indrukwekkende uitzichten. Wanneer je door het prachtige winterlandschap wandelt, hoor je de verse sneeuw onder je voeten en geniet je van gezonde lucht. Langs de wandelroutes vind je overal gezellige gelegenheden waar je wat kunt eten en drinken.Je verblijft in Landgasthof Torrenerhof o.b.v. all-inclusief. Het zal je hier gedurende je verblijf aan niets ontbreken. Als je een grote stad wilt bezoeken is Salzburg een échte aanrader. Er is iets magisch aan historische Europese steden in de winter. Zeker in de sneeuw met twinkelende lichtjes en frisse, kille nachten. De magie van de stad komt echt tot leven wanneer er een dik pak sneeuw gevallen is. Je kunt niet ver in Salzburg komen zonder de beroemdste zoon van de stad tegen te komen – Wolfgang Amadeus Mozart. Mozart werd in 1756 in Salzburg geboren en woonde daar 20 jaar. Er zijn twee verschillende Mozart-huizen te bezoeken. Uiteraard leent de stad zich ook prima om te shoppen!Ook een bezoek aan Hallstatt is de moeite waard. Het dorp heeft een lange geschiedenis. Dat komt mede door de vele zoutgrotten die je in de omgeving kunt vinden. In 1997 werd Hallstatt op de UNESCO erfgoedlijst geplaatst mede daardoor is het dorp nu wereldberoemd en weten meer dan een half miljoen bezoekers Hallstatt te vinden.Ondanks dat Hallstatt niet erg groot is, en je het centrum in een uurtje kunt bekijken, zijn er nog genoeg andere bezienswaardigheden en musea die je kunt bezoeken. Bezoek bijvoorbeeld één van de zoutmijnen in de omgeving.Let op: er zijn op dit arrangement EXTREEM hoge kinderkortingen van toepassing. Zo verblijven max 2. kinderen t/m 10 jaar helemaal gratis!

Nu voor slechts 199.00 EUR ipv 499.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!