60 minuten VR experience The Park Playground (3 vestigingen)

60 minuten VR experience The Park Playground (3 vestigingen)

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

60 minuten VR experience The Park Playground (3 vestigingen). Ga voordelig naar een Sport en spel in aan een scherpe prijs.

60 minuten VR experience The Park Playground (3 vestigingen): details

Wat? Koop je ticket voor The Park Playground met [korting] korting. Geldig t/m 31 augustus 2023. Reserveren is niet nodig. Dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur.

Nu aan slechts 183.60 EUR in plaats van 303.92 EUR

The Park Playground biedt uitdagende ervaringen en maakt virtuele realiteit mogelijk voor zowel jong als oud. The Park locaties hebben speelruimtes van 100 – 200 m2 en laten je even ontsnappen aan de hedendaagse realiteit. Na een VR introductie bij de mini games word je op missie gestuurd tijdens een overweldigende VR experience! Stap samen met je teamgenoten in een adembenemende virtuele wereld en beweeg vrij rond. Hier gelden geen regels. Echt onvergetelijk!

Geldig voor de volgende ervaringen: 

The Hallow
Minimaal 2 en maximaal 8 personen per speelveld.

Jullie gaan samen op jacht naar angstaanjagende zombies en buitenaardse wezens, samenwerking is vereist om het tot een goed einde te brengen! Wie heeft de meeste zombies geëlimineerd en staat bovenaan op het scorebord? Kijk hier voor meer informatie. 

The Heist
Minimaal 3 en maximaal 6 personen per speelveld.

De bank binnendringen is het makkelijke gedeelte. Eenmaal binnen moet je samenwerken om als team elke verdieping uit te kammen, de gijzelaars zitten ergens verstopt, dus pas op waar je schiet. Kijk hier voor meer informatie. 

De Mol
Minimaal 4 en maximaal 6 personen per speelveld.

Gilles De Coster wacht alle kandidaten op in Nieuw-Zeeland. Tijdens de zoektocht naar De Mol krijg jij samen met je team een aantal uitdagingen. Als jullie deze uitdagingen winnen, verdienen jullie geld. Pas op en houd je teamgenoten in de gaten, want één van hen zal de groepsopdrachten proberen saboteren. Na enkele opdrachten is er een eliminatieronde. Wie het minste weet over De Mol, valt onherroepelijk af. De overgebleven kandidaten spelen het finalespel. Ontmasker jij De Mol? Wie vertrouw je en hoe bescherm je de groepspot? Niets is wat het lijkt! Kijk hier voor meer informatie.

Mission Planet X
Minimaal 2 en maximaal 8 personen per speelveld.

Planeet Aarde is bijna uitgeput en energie is schaars. Volgens theorieën bevindt zich op Planeet X een krachtig Energie Kristal met een onuitputtelijk bron aan energie. Commander Dawson stuurt je troep op missie naar Planeet X. Slagen jullie er in het Energie Kristal te vinden? Werk goed samen, wees voorzichtig en bereid je voor op het ergste. Wat voor vijandige buitenaardse wezens zal je daar tegenkomen? Kijk hier voor meer informatie. 

Don’t Scream VR
Minimaal 2 en maximaal 6 personen per speelveld.

Komiek en duivels genie William Boeva neemt je mee naar zijn rijk der angsten. Betreed deze VR escape room met bang hart, maar laat je vooral niet de schrik op het lijf jagen. Wat je ook doet, probeer niet te gillen… Kijk hier voor meer informatie. 

Mask of the Pharaoh
Minimaal 2 en maximaal 6 personen per speelveld.

In de nieuwe familie VR-ervaring neemt je bezoek aan het museum een vreemde wending na een telefoontje van de professor. Hij zit gevangen in een oude Egyptische piramide en jij bent zijn enige hoop! Waag je in de piramide en los de mysteries achter de kwaadaardige vloek van farao Akham-Ra op om de professor te bevrijden. Kijk hier voor meer informatie. 

Vestigingen 

  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Amsterdam 

Kijk voor meer informatie op de website van The Park Playground.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!