6 of 8 dagen o.b.v. halfpension aan de Costa Brava in Santa Susanna

6 of 8 dagen o.b.v. halfpension aan de Costa Brava in Santa Susanna

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

6 of 8 dagen o.b.v. halfpension aan de Costa Brava in Santa Susanna. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 109.00 eur in plaats van 287.00 eur. Geniet van deze korting tot 62 % .

6 of 8 dagen o.b.v. halfpension aan de Costa Brava in Santa Susanna D-deals: details

omschrijving: De Costa Brava is volgens velen de ideale vakantiebestemming. Zon, zee, strand en, over het algemeen, een heerlijke temperatuur. Je verblijft in Hotel Caprici, een 4-sterrenhotel direct aan het strand gelegen. Geniet aan het door palmbomen omringde zwembad of ontspan in een luie ligstoel op het zonovergoten strand. Afwisselen met een uitstapje in de omgeving kan natuurlijk ook! Trek er een dag op uit en ga met de trein naar Barcelona of één van de andere omliggende steden. Kies je er voor om een auto te huren, dan heb je de vrijheid om nog meer van de prachtige streek te zien! Dat worden een paar heerlijke dagen!

Nu voor slechts 109.00 EUR ipv 287.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!