6 of 8 dagen in een Mobile Home op een camping direct aan het Gardameer

6 of 8 dagen in een Mobile Home op een camping direct aan het Gardameer

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

6 of 8 dagen in een Mobile Home op een camping direct aan het Gardameer. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 275.00 eur in plaats van 650.00 eur. Geniet van deze korting tot 58 % .

6 of 8 dagen in een Mobile Home op een camping direct aan het Gardameer D-deals: details

omschrijving: In de sfeervolle plaats San Felice del Benaco, gelegen aan het prachtige Gardameer in Italië, kun je genieten van een geweldige vakantie met het hele gezin. Het dorp herbergt diverse monumenten, zoals de kerk Santuario della Madonna del Carmine. Daarnaast kun je lekker zonnen aan het meer of een leuke boottocht maken. Niet ver van San Felice del Benaco ligt de historische stad Sirmione, waar je het kasteel Rocca Scaligera en de Romeinse ruïnes Grotte di Catullo beslist niet mag missen. In de vele restaurants in het dorp en zijn omgeving zul je bovendien de lekkerste Italiaanse gerechten kunnen proeven, waardoor je vakantie helemaal compleet is. Prachtige steden als Milaan en Verona liggen ook op een steenworp afstand.

Nu voor slechts 275.00 EUR ipv 650.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!