4*-Van der Valk Hotel op de Veluwe incl. entree de Zwaluwhoeve óf Veluwse Bron en gratis upgrade naar Comfort kamer

4*-Van der Valk Hotel op de Veluwe incl. entree de Zwaluwhoeve óf Veluwse Bron en gratis upgrade naar Comfort kamer

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

4*-Van der Valk Hotel op de Veluwe incl. entree de Zwaluwhoeve óf Veluwse Bron en gratis upgrade naar Comfort kamer. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 39.50 eur in plaats van 121.50 eur. Geniet van deze korting tot 67 % .

4*-Van der Valk Hotel op de Veluwe incl. entree de Zwaluwhoeve óf Veluwse Bron en gratis upgrade naar Comfort kamer D-deals: details

omschrijving: Met dit arrangement kom je helemaal tot rust in wellnessresort De Zwaluwhoeve óf in wellnessresort de Veluwse Bron. Je ontvangt namelijk een entreeticket waarbij je zelf kunt kiezen van welk resort je gebruikt wilt maken. Welk resort ook je voorkeur heeft, je overnacht in het luxe 4-sterren Van der Valk Hotel Apeldoorn – De Cantharel. Dit hotel is midden op de Veluwe gelegen nabij Apeldoorn. Het hotel biedt prachtige kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Mocht je na een ontspannen dagje niet in het wellnessresort willen dineren, boek dan een tafeltje in het hotel. Je kunt hier genieten van een Live-cooking buffet. Dit is een uitgebreid 3-gangen keuzebuffet met diverse (seizoens)gerechten. Naast Live Cooking buffetten kun je ook genieten van heerlijke gerechten van de kaart, bereid met streekproducten.Let op: de entreetickets voor het wellnessresort ontvang je per e-mail, print deze uit en neem deze mee naar het wellnessresort. Zonder tickets kun het wellnessresort naar keuze niet in. Je ontvangt de tickets uiterlijk een week voor vertrek per e-mail. De boeking is helaas niet te annuleren!

Nu voor slechts 39.50 EUR ipv 121.50 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!