4 heerlijke dagen in gastvrij Drenthe in een top beoordeeld 4*-hotel incl. ontbijt

4 heerlijke dagen in gastvrij Drenthe in een top beoordeeld 4*-hotel incl. ontbijt

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

4 heerlijke dagen in gastvrij Drenthe in een top beoordeeld 4*-hotel incl. ontbijt. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 79.00 eur in plaats van 115.00 eur. Geniet van deze korting tot 31 % .

4 heerlijke dagen in gastvrij Drenthe in een top beoordeeld 4*-hotel incl. ontbijt D-deals: details

omschrijving: Je vindt Hotel & Restaurant Wesseling in Dwingeloo, in het hart van Drenthe. Zet je route uit naar misschien wel de mooiste brink van Nederland en vindt het oudste familiehotel van Nederland (1662) te midden van maar liefst twee Drentse nationale parken. Je wordt hartelijk ontvangen in het sfeervolle, gastvrije en eigentijds ingerichte familiehotel en -restaurant. Maak vanuit het hotel een fiets- of wandeltocht door bosrijk Drenthe of bezoek Assen. Een bezoek aan het naastgelegen Nationaal Park Dwingelderveld is zeker een aanrader. Zo ontdek je de prachtige natuur die Drenthe te bieden heeft. In de streek is het gehele jaar door genoeg te beleven voor jong en oud. Let op: kamers kunnen ook toegewezen worden bij het tegenover gelegen en bijhorende Grand café de Brink.

Nu voor slechts 79.00 EUR ipv 115.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!