4 dagen volpension in Natuurreservaat Nassau bij Diez nabij Koblenz

4 dagen volpension in Natuurreservaat Nassau bij Diez nabij Koblenz

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

4 dagen volpension in Natuurreservaat Nassau bij Diez nabij Koblenz. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 115.00 eur in plaats van 247.50 eur. Geniet van deze korting tot 54 % .

4 dagen volpension in Natuurreservaat Nassau bij Diez nabij Koblenz D-deals: details

omschrijving: Verblijf 4 dagen in het top beoordeelde Hotel Wilhelm Von Nassau aan de oostelijke rand van het Natuurreservaat Nassau. De omgeving kenmerkt zich door groene gebieden, zoals bossen en parken waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Breng ook zeker een bezoekje aan de oude binnenstad van Diez en verken de sfeervolle, autovrije straten met gezellige winkels, cafés en restaurantjes. Het gezellige centrum van Koblenz bevindt zich op ca. een half uurtje rijden van het hotel, waar je kunt genieten van pittoreske vakwerkhuisjes, het Heimatmuseum en de Romaanse Johanniskerk. Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Nu voor slechts 115.00 EUR ipv 247.50 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!