4 dagen tussen Groningen en Drenthe incl. ontbijt en diner

4 dagen tussen Groningen en Drenthe incl. ontbijt en diner

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

4 dagen tussen Groningen en Drenthe incl. ontbijt en diner. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 65.00 eur in plaats van 199.50 eur. Geniet van deze korting tot 67 % .

4 dagen tussen Groningen en Drenthe incl. ontbijt en diner D-deals: details

omschrijving: Brinkhotel Zuidlaren is een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie of een rustige thuishaven na een drukke dag. Perfect gelegen tussen de culturele steden Groningen en Assen op 25 minuten rijden. In het Drentse Assen kun je cultuur snuiven in het Drents Museum. Voor de natuurliefhebber is het hotel een ideaal startpunt. Wandelaars kunnen gebruik maken van het Pieterpad. Fietsliefhebbers kunnen routes volgen langs het Zuidlaardermeer of door Geopark de Hondsrug en langs de Drentsche Aa. Bezoek in Groningen de Grote Markt met de bekende Martinikerk. Wanneer je dit bouwwerk beklimt, heb je een mooi uitzicht over Groningen. Je ziet de hofjes en gasthuizen, de gezellige pleinen en marktjes, en de belangrijkste monumenten van de stad.

Nu voor slechts 65.00 EUR ipv 199.50 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!