4 dagen in een 4*-hotel bij Nationaal Park De Biesbosch en Breda incl. ontbijt

4 dagen in een 4*-hotel bij Nationaal Park De Biesbosch en Breda incl. ontbijt

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

4 dagen in een 4*-hotel bij Nationaal Park De Biesbosch en Breda incl. ontbijt. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 79.00 eur in plaats van 192.00 eur. Geniet van deze korting tot 59 % .

4 dagen in een 4*-hotel bij Nationaal Park De Biesbosch en Breda incl. ontbijt D-deals: details

omschrijving: Vanuit Hotel Oosterhout sta je binnen een mum van tijd in het gezellige winkel- en uitgaanscentrum van Oosterhout. In dit historische stadshart vindt je onder meer prachtige monumentale panden. Genieten van de natuur doe je in Nationaal Park De Biesbosch of op de Loonse en Drunense Duinen, waar je mooie uitkijkpunten en wandelroutes vindt. Kun je geen genoeg krijgen van cultuur snuiven en winkelen? Bezoek dan de nabij gelegen stad Breda, dat op slechts 15 minuten rijden ligt of ga een dagje naar attractiepark de Efteling. Wil je ontspannen? Kom dan volledig tot rust in de sauna van het hotel. Tip: de omgeving van Oosterhout is perfect met de fiets te ontdekken.

Nu voor slechts 79.00 EUR ipv 192.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!