4, 7 of 8 dagen 4*-wellnesshotel in Mariënbad Tsjechië incl. ontbijt, diner en meer!

4, 7 of 8 dagen 4*-wellnesshotel in Mariënbad Tsjechië incl. ontbijt, diner en meer!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

4, 7 of 8 dagen 4*-wellnesshotel in Mariënbad Tsjechië incl. ontbijt, diner en meer!. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 119.50 eur in plaats van 231.00 eur. Geniet van deze korting tot 48 % .

4, 7 of 8 dagen 4*-wellnesshotel in Mariënbad Tsjechië incl. ontbijt, diner en meer! D-deals: details

omschrijving: Op vakantie naar Marianske Lazne (Mariënbad) in Tsjechië betekent heerlijk relaxen in de prachtige natuur, historische stadjes bezichtigen en een gastvrij onthaal van de gemoedelijke bevolking. Je verblijft in het 4-sterren Agricola Sport & Wellness Centre waar het je aan niets zal ontbreken. Zowel het hotel als de omgeving zorgen voor een ontspannen verblijf. Laat je (tegen betaling) heerlijk in de watten leggen in het wellnesscenter of trek er op uit en ontdek de prachtige omgeving. Bezoek zeker de schitterende Colonnade: een chique zuilengalerij met de grote fontein er voor. Dit is de Zingende Fontein: op elk oneven uur èn om 10 uur ?s avonds wordt er een klank- en lichtspel uitgevoerd.

Nu voor slechts 119.50 EUR ipv 231.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!