4, 5 of 8 dagen Roompot vakantiepark in Zeeland bij het strand incl. verblijf in bungalow

4, 5 of 8 dagen Roompot vakantiepark in Zeeland bij het strand incl. verblijf in bungalow

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

4, 5 of 8 dagen Roompot vakantiepark in Zeeland bij het strand incl. verblijf in bungalow. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 19.75 eur in plaats van 90.00 eur. Geniet van deze korting tot 78 % .

4, 5 of 8 dagen Roompot vakantiepark in Zeeland bij het strand incl. verblijf in bungalow D-deals: details

omschrijving: Kies een plaatsje op je terras, geniet van de rust, het uitzicht en een heerlijk glas rosé… Een vakantie op Noordzee Résidence Cadzand-Bad aan de Zeeuws-Vlaamse kust is puur genieten! De luxe bungalows bieden alle comfort. De ligging aan het strand, de trendy strandpaviljoens en de vele toprestaurants in de directe omgeving maken het voor de levensgenieter verder helemaal compleet. De kinderen kunnen na een middagje strand lekker genieten op het park van waterfietsen, zwemmen, dansen met Koos Konijn, knutselen en nog veel meer! In de directe omgeving is een uitstapje naar de mondaine badplaats Knokke, natuurgebied Het Zwin of de historische stad Brugge absoluut de moeite waard. Let op: de vanaf prijs is gebaseerd op een volledige bezetting van 4 personen. Een kind dient bij het boeken van een kamer als ‘volwassene’ ingevoerd te worden!

Nu voor slechts 19.75 EUR ipv 90.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!